קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרמזן - פורטובלו גריטס

פרמזן - פורטובלו גריטס
אם יש לכם מלח, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. וזה די טוב. נסו פרמזן פורטובלו, פרמזן פטריות פורטובלו, ו פרמזן פורטובלו אורזו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להמיס חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל. לבשל, ערבוב מדי פעם, 8 דקות או עד הזהב. מערבבים פטריות ו -4 המרכיבים הבאים; מבשלים 5 דקות או עד פטריות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להביא מרק עוף ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני; בהדרגה לערבב שיבולת שועל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד גריסים מתעבים. מערבבים בתערובת פורטובלו וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.