פרמזן פטריות
פרמזן פטריות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פרמזן, חמאה, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 29%. מתכונים דומים: כריות פטריות ופרמזן, פולנטה פטריות פרמזן, ו ריזוטו פטריות פרמזן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
טפטוף 3 כפות של שמן זית על שני הצדדים של הפטריות.
מפזרים את הפטריות במלח ופלפל.
טפטוף שמן זית על הגריל כדי למנוע את הפטריות דבק. גריל עד הפטריות מחוממות דרך ומכרז, על 5 דקות לכל צד.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מורחים 1/2 כוס רוטב המרינרה על החלק התחתון של 9 על 13 אינץ ' צלחת אפייה.
מניחים את הפטריות בגריל על גבי רוטב המרינרה ומעל עם רוטב המרינרה שנותר.
מפזרים את הגבינות העליון עם חתיכות חמאה.
אופים עד שהגבינה נמסה והחלק העליון הוא זהוב, כ -15 דקות.