קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

פרמיג'אנו וחזה עוף עשבי תיבול

פרמיג'אנו וחזה עוף עשבי תיבול
רכישות חזה עוף פרמיג'יאנו וצמחי תבלין דורשות כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 4.76$ למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -85 גרם חלבון , 42 גרם שומן , ובסך הכל 1225 קלוריות . 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פרובולון, שום, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 96% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פריטטה עם פטריות, טימין וגבינת פרמג'אנו , ריזוטו פטריות עם פרמיג'אנו רג'יאנו ופטרוזיליה איטלקית טרייה וסלט פורטובלו בגריל עם פרמיג'אנו-רג'אנו מגולח .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גבעולים עלי טימיןגבעולים עלי טימין
3
מניחים דף עוגיות טפלון בתנור עם ציפוי נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
4
מחממים שמן בגודל 1/2 אינץ' במחבת טפלון גדולה או במחבת על אש בינונית עד בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מתבלים את רכות העוף במלח ופלפל. לשטוף ידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
6
מניחים קמח בצלחת רדודה. טורפים ביצים עם מים בכלי שני לצד הקמח. בכלי שלישי מערבבים את מרכיבי הלחם. מצפים את העוף בקמח, אחר כך בביצה, ואז בתערובת הלחם והגבינה. כדי לשמור על ניקיון הידיים, בקשו כפפות פלסטיק בדלפק הקצבים. כדי להקל על הניקיון, נסה להשתמש בתבניות חד פעמיות של פאי פח עבור הקמח, הביצה ופירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
מבשלים עוף עד להזהבה עמוקה מכל צד, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
8
מעבירים לתבנית בתנור שחומם מראש ומסיימים לעוד 5 דקות בישול. מבשלים עוף 5 או 6 רכים בכל פעם בשכבה אחת, מוסיפים שמן נוסף במידת הצורך. אם העוף מתחיל להשחים מהר מדי מנמיכים מעט את האש.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
9
מגישים עוף חם או קר עם סלט ירוק או, להשלים כמו פרמג'יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
10
מניחים מים לרתיחה לפסטה ומכינים לפי הוראות האריזה לאל-דנטה. לפני ציפוי העוף, מוסיפים שמן, בצל ושום לסיר לבישול אש בינונית נמוכה. מערבבים מדי פעם במשך 10 דקות בזמן שאתם עובדים על העוף.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
11
מוסיפים שתי קופסאות עגבניות וגם כוס מרק עוף ומביאים רוטב לבעבוע. מנמיכים את האש לרתיחה עד להגשה. מערבבים פנימה בזיליקום קרוע ומתבלים את הרוטב במלח, לפי טעמכם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
עד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מעד 6 עגבניות ירוקות בינוניות, פרוסות בעובי 1.5 ס"מ
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
מניחים מעט מהרוטב על רכות העוף, ומעליהם פרובולון מגורר ופרמיג'אנו.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פרובולוןפרובולון
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
13
מכניסים לתנור או בצלייה כדי להמיס את הגבינה ואז מגישים. מצפים את הפסטה החמה והמבושלת קלות ברוטב ואז מגישים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
14
תהנה!