רכישות חזה עוף פרמיג'יאנו וצמחי תבלין דורשות כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 4.76$ למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -85 גרם חלבון , 42 גרם שומן , ובסך הכל 1225 קלוריות . 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פרובולון, שום, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 96% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פריטטה עם פטריות, טימין וגבינת פרמג'אנו , ריזוטו פטריות עם פרמיג'אנו רג'יאנו ופטרוזיליה איטלקית טרייה וסלט פורטובלו בגריל עם פרמיג'אנו-רג'אנו מגולח .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גבעולים עלי טימין
3
מניחים דף עוגיות טפלון בתנור עם ציפוי נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מחממים שמן בגודל 1/2 אינץ' במחבת טפלון גדולה או במחבת על אש בינונית עד בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מתבלים את רכות העוף במלח ופלפל. לשטוף ידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
פפרונצ'יני, לקישוט
6
מניחים קמח בצלחת רדודה. טורפים ביצים עם מים בכלי שני לצד הקמח. בכלי שלישי מערבבים את מרכיבי הלחם. מצפים את העוף בקמח, אחר כך בביצה, ואז בתערובת הלחם והגבינה. כדי לשמור על ניקיון הידיים, בקשו כפפות פלסטיק בדלפק הקצבים. כדי להקל על הניקיון, נסה להשתמש בתבניות חד פעמיות של פאי פח עבור הקמח, הביצה ופירורי הלחם.
מעבירים לתבנית בתנור שחומם מראש ומסיימים לעוד 5 דקות בישול. מבשלים עוף 5 או 6 רכים בכל פעם בשכבה אחת, מוסיפים שמן נוסף במידת הצורך. אם העוף מתחיל להשחים מהר מדי מנמיכים מעט את האש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
גליל פירות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים עוף חם או קר עם סלט ירוק או, להשלים כמו פרמג'יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
פפרונצ'יני, לקישוט
10
מניחים מים לרתיחה לפסטה ומכינים לפי הוראות האריזה לאל-דנטה. לפני ציפוי העוף, מוסיפים שמן, בצל ושום לסיר לבישול אש בינונית נמוכה. מערבבים מדי פעם במשך 10 דקות בזמן שאתם עובדים על העוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים שתי קופסאות עגבניות וגם כוס מרק עוף ומביאים רוטב לבעבוע. מנמיכים את האש לרתיחה עד להגשה. מערבבים פנימה בזיליקום קרוע ומתבלים את הרוטב במלח, לפי טעמכם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
מניחים מעט מהרוטב על רכות העוף, ומעליהם פרובולון מגורר ופרמיג'אנו.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
Parmigiano Reggiano
פרובולון
עצם הודו וצוואר הודו
13
מכניסים לתנור או בצלייה כדי להמיס את הגבינה ואז מגישים. מצפים את הפסטה החמה והמבושלת קלות ברוטב ואז מגישים.