רכישות חזה עוף פרמיג'יאנו וצמחי תבלין דורשות כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 4.76$ למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -85 גרם חלבון , 42 גרם שומן , ובסך הכל 1225 קלוריות . 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פרובולון, שום, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 96% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פריטטה עם פטריות, טימין וגבינת פרמג'אנו , ריזוטו פטריות עם פרמיג'אנו רג'יאנו ופטרוזיליה איטלקית טרייה וסלט פורטובלו בגריל עם פרמיג'אנו-רג'אנו מגולח .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
גבעולים עלי טימין
3
מניחים דף עוגיות טפלון בתנור עם ציפוי נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מחממים שמן בגודל 1/2 אינץ' במחבת טפלון גדולה או במחבת על אש בינונית עד בינונית.
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6
מניחים קמח בצלחת רדודה. טורפים ביצים עם מים בכלי שני לצד הקמח. בכלי שלישי מערבבים את מרכיבי הלחם. מצפים את העוף בקמח, אחר כך בביצה, ואז בתערובת הלחם והגבינה. כדי לשמור על ניקיון הידיים, בקשו כפפות פלסטיק בדלפק הקצבים. כדי להקל על הניקיון, נסה להשתמש בתבניות חד פעמיות של פאי פח עבור הקמח, הביצה ופירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מבשלים עוף עד להזהבה עמוקה מכל צד, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
8
מעבירים לתבנית בתנור שחומם מראש ומסיימים לעוד 5 דקות בישול. מבשלים עוף 5 או 6 רכים בכל פעם בשכבה אחת, מוסיפים שמן נוסף במידת הצורך. אם העוף מתחיל להשחים מהר מדי מנמיכים מעט את האש.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
מגישים עוף חם או קר עם סלט ירוק או, להשלים כמו פרמג'יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
10
מניחים מים לרתיחה לפסטה ומכינים לפי הוראות האריזה לאל-דנטה. לפני ציפוי העוף, מוסיפים שמן, בצל ושום לסיר לבישול אש בינונית נמוכה. מערבבים מדי פעם במשך 10 דקות בזמן שאתם עובדים על העוף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים שתי קופסאות עגבניות וגם כוס מרק עוף ומביאים רוטב לבעבוע. מנמיכים את האש לרתיחה עד להגשה. מערבבים פנימה בזיליקום קרוע ומתבלים את הרוטב במלח, לפי טעמכם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
12
מניחים מעט מהרוטב על רכות העוף, ומעליהם פרובולון מגורר ופרמיג'אנו.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
Parmigiano Reggiano
פרובולון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
מכניסים לתנור או בצלייה כדי להמיס את הגבינה ואז מגישים. מצפים את הפסטה החמה והמבושלת קלות ברוטב ואז מגישים.