זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו כדורים עם גבינת מוצרלה צמחונית, פירורי לחם, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, חציל פרמזן (Melanzane alla Parmigiana), ו חציל, עגבניות ופרמזן אופים (Malanzane alla Parmigiana).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה (או בסיר רחב), מוסיפים את השום, הקורנית והמרווה ומבשלים בעדינות במשך כמה דקות. עצה בעגבניות, חומץ וסוכר, ומבשלים בעדינות במשך 20-25 דקות עד מעובה קצת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, לחמם מחבת (או טיגון).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מברשת את פרוסות חצילים משני הצדדים עם שמן זית, ואז מחבת בקבוצות. אתה רוצה כל פרוסה מתרככת מעט חרוך, אז לא צריך את החום גבוה מדי או החציל יהיה char לפני ריכוך.
בתבנית אפייה גדולה, מורחים קצת רוטב עגבניות על הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
6
מערבבים 25 גרם של פרמזן עם פירורי לחם וצנוברים, ולהניח בצד. מעל הרוטב עם שכבה או שתיים של פרוסות חצילים, ואז מתבלים היטב. כפית על קצת יותר רוטב, ואז לפזר על כמה מוצרלה, פרמזן ועלי בזיליקום. אני חוזר, שכב וסיים עם אחרון רוטב העגבניות. פיזור על פירורי לחם גביני וצינה עד 24 שעות, או לאפות מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורז
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים במשך 30-40 דקות עד העליון הוא פריך וזהוב, ורוטב עגבניות מבעבע. לנוח 10 דקות, ואז לפזר עם עלי בזיליקום ומגישים עם סלט ופוקצ 'ה (ראה'הולך טוב עם').