קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

פרמיג'יאנה מלנזנה

פרמיג'יאנה מלנזנה
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו כדורים עם גבינת מוצרלה צמחונית, פירורי לחם, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, חציל פרמזן (Melanzane alla Parmigiana), ו חציל, עגבניות ופרמזן אופים (Malanzane alla Parmigiana).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה (או בסיר רחב), מוסיפים את השום, הקורנית והמרווה ומבשלים בעדינות במשך כמה דקות. עצה בעגבניות, חומץ וסוכר, ומבשלים בעדינות במשך 20-25 דקות עד מעובה קצת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, לחמם מחבת (או טיגון).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מברשת את פרוסות חצילים משני הצדדים עם שמן זית, ואז מחבת בקבוצות. אתה רוצה כל פרוסה מתרככת מעט חרוך, אז לא צריך את החום גבוה מדי או החציל יהיה char לפני ריכוך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר לצלחת כמו שאתה הולך.
5
בתבנית אפייה גדולה, מורחים קצת רוטב עגבניות על הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מערבבים 25 גרם של פרמזן עם פירורי לחם וצנוברים, ולהניח בצד. מעל הרוטב עם שכבה או שתיים של פרוסות חצילים, ואז מתבלים היטב. כפית על קצת יותר רוטב, ואז לפזר על כמה מוצרלה, פרמזן ועלי בזיליקום. אני חוזר, שכב וסיים עם אחרון רוטב העגבניות. פיזור על פירורי לחם גביני וצינה עד 24 שעות, או לאפות מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים במשך 30-40 דקות עד העליון הוא פריך וזהוב, ורוטב עגבניות מבעבע. לנוח 10 דקות, ואז לפזר עם עלי בזיליקום ומגישים עם סלט ופוקצ 'ה (ראה'הולך טוב עם').
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®