קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

פרמיג'יאנה מלנזנה

פרמיג'יאנה מלנזנה
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו כדורים עם גבינת מוצרלה צמחונית, פירורי לחם, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: Melanzane alla Parmigiana - חציל parmigiana, חציל פרמזן (Melanzane alla Parmigiana), ו חציל, עגבניות ופרמזן אופים (Malanzane alla Parmigiana).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה (או בסיר רחב), מוסיפים את השום, הקורנית והמרווה ומבשלים בעדינות במשך כמה דקות. עצה בעגבניות, חומץ וסוכר, ומבשלים בעדינות במשך 20-25 דקות עד מעובה קצת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בינתיים, לחמם מחבת (או טיגון).
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מברשת את פרוסות חצילים משני הצדדים עם שמן זית, ואז מחבת בקבוצות. אתה רוצה כל פרוסה מתרככת מעט חרוך, אז לא צריך את החום גבוה מדי או החציל יהיה char לפני ריכוך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר לצלחת כמו שאתה הולך.
5
בתבנית אפייה גדולה, מורחים קצת רוטב עגבניות על הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מערבבים 25 גרם של פרמזן עם פירורי לחם וצנוברים, ולהניח בצד. מעל הרוטב עם שכבה או שתיים של פרוסות חצילים, ואז מתבלים היטב. כפית על קצת יותר רוטב, ואז לפזר על כמה מוצרלה, פרמזן ועלי בזיליקום. אני חוזר, שכב וסיים עם אחרון רוטב העגבניות. פיזור על פירורי לחם גביני וצינה עד 24 שעות, או לאפות מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
אופים במשך 30-40 דקות עד העליון הוא פריך וזהוב, ורוטב עגבניות מבעבע. לנוח 10 דקות, ואז לפזר עם עלי בזיליקום ומגישים עם סלט ופוקצ 'ה (ראה'הולך טוב עם').
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)