קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

פרמיגיאנה עוף

פרמיגיאנה עוף
פרמיגיאנה עוף עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1164 קלוריות , 70 גרם חלבון ו -52 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 65% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 111 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חזה עוף, עלי פטרוזיליה, פלפל קובנו צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , ו- Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי או שמן זית טהורשמן צמחי או שמן זית טהור
3
מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל. מושכים כל חזה בקמח ומנקים עודפים, לאחר מכן טובלים בביצה ומניחים לעודף לטפטף, ואז מטפטפים משני הצדדים בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מחלקים את השמן בין 2 מחבתות גדולות ומחממים על אש גבוהה עד כמעט עשן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מוסיפים 2 חזה עוף לכל מחבת ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, כ-2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומעל כל חזה מעט רוטב עגבניות, כמה פרוסות מהמוצרלה, מלח ופלפל וכף פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים בתנור עד שהעוף מבושל והגבינה נמסה, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מוציאים מהתנור ומקשטים בעלי בזיליקום או פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מוסיפים עגבניות מרוסקות עם המיצים שלהן, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, 1 כוס מים, עלה דפנה, פטרוזיליה, פלפל קובה ומביאים לרתיחה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מנמיכים את האש ומבשלים עד שמסמיך מעט, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1פלפל צ'ילה קובנו, קצוץפלפל צ'ילה קובנו, קצוץ4largeseggs, beaten with 2 tablespoons water and seasoned with salt and peppereggs, beaten with 2 tablespoons water and seasoned with salt and pepper250דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח רב תכליתי, מתובל במלח ופלפלקמח רב תכליתי, מתובל במלח ופלפל454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה טרייה, פרוסה דקמוצרלה טרייה, פרוסה דק4שרימפס וורידיםFresh basil or parsley leaves, for garnishFresh basil or parsley leaves, for garnish4ציפורןשום, מרוסק במעט מלח כשר להכנת משחהשום, מרוסק במעט מלח כשר להכנת משחה216דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.vegetable oil or pure olive oilvegetable oil or pure olive oil23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק120דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו25דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי1חבורה קטנהפטרוזיליה איטלקיתפטרוזיליה איטלקית2kgsעגבניות שזיפים ומיציהם, מחית בבלנדרעגבניות שזיפים ומיציהם, מחית בבלנדר4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4חזה עוף ללא עצמות, ללא עור, הלם דקחזה עוף ללא עצמות, ללא עור, הלם דק1בצל אדום גדולפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, יין ברברה

פרמזן עוף ניתן לשילוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו ויין ברברה. כאשר עוף משולב עם רוטב עגבניות וגבינה, הוא יכול להתמודד עם יין אדום קל או בינוני. מכיוון שמדובר במנה איטלקית-אמריקאית, הלכנו על יינות איטלקיים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.