פרמיגיאנה עוף עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1164 קלוריות , 70 גרם חלבון ו -52 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 65% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 111 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חזה עוף, עלי פטרוזיליה, פלפל קובנו צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , ו- Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי או שמן זית טהור
3
מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל. מושכים כל חזה בקמח ומנקים עודפים, לאחר מכן טובלים בביצה ומניחים לעודף לטפטף, ואז מטפטפים משני הצדדים בפירורי הלחם.
מחלקים את השמן בין 2 מחבתות גדולות ומחממים על אש גבוהה עד כמעט עשן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מוסיפים 2 חזה עוף לכל מחבת ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, כ-2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומעל כל חזה מעט רוטב עגבניות, כמה פרוסות מהמוצרלה, מלח ופלפל וכף פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
אופים בתנור עד שהעוף מבושל והגבינה נמסה, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מוציאים מהתנור ומקשטים בעלי בזיליקום או פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
11
מוסיפים עגבניות מרוסקות עם המיצים שלהן, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, 1 כוס מים, עלה דפנה, פטרוזיליה, פלפל קובה ומביאים לרתיחה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מנמיכים את האש ומבשלים עד שמסמיך מעט, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פרמזן עוף ניתן לשילוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו ויין ברברה. כאשר עוף משולב עם רוטב עגבניות וגבינה, הוא יכול להתמודד עם יין אדום קל או בינוני. מכיוון שמדובר במנה איטלקית-אמריקאית, הלכנו על יינות איטלקיים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.