קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

פרמיגיאנה עוף

פרמיגיאנה עוף
פרמיגיאנה עוף עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1164 קלוריות , 70 גרם חלבון ו -52 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 65% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 111 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חזה עוף, עלי פטרוזיליה, פלפל קובנו צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , ו- Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי או שמן זית טהורשמן צמחי או שמן זית טהור
3
מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל. מושכים כל חזה בקמח ומנקים עודפים, לאחר מכן טובלים בביצה ומניחים לעודף לטפטף, ואז מטפטפים משני הצדדים בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מחלקים את השמן בין 2 מחבתות גדולות ומחממים על אש גבוהה עד כמעט עשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
5
מוסיפים 2 חזה עוף לכל מחבת ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, כ-2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומעל כל חזה מעט רוטב עגבניות, כמה פרוסות מהמוצרלה, מלח ופלפל וכף פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים בתנור עד שהעוף מבושל והגבינה נמסה, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוציאים מהתנור ומקשטים בעלי בזיליקום או פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים עגבניות מרוסקות עם המיצים שלהן, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, 1 כוס מים, עלה דפנה, פטרוזיליה, פלפל קובה ומביאים לרתיחה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מנמיכים את האש ומבשלים עד שמסמיך מעט, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, יין ברברה

פרמזן עוף ניתן לשילוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו ויין ברברה. כאשר עוף משולב עם רוטב עגבניות וגבינה, הוא יכול להתמודד עם יין אדום קל או בינוני. מכיוון שמדובר במנה איטלקית-אמריקאית, הלכנו על יינות איטלקיים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.