קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

פרנץ' טוסט ממולא עם ריבת תותים טריים ואוכמניות

פרנץ' טוסט ממולא עם ריבת תותים טריים ואוכמניות
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין בבית פרנץ' טוסט ממולא עם ריבת תותים טריים ואוכמניות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 22 גרם חלבון , 35 גרם שומן , ובסך הכל 966 קלוריות . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זה יהיה להיט באירוע יום האם שלך. גשו לסופר וקנו אוכמניות, גרידת לימון, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה עובד היטב כארוחת בוקר די יקרה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . פרנץ' טוסט ממולא בננה ושמנת , פרנץ' טוסט ממולא נוטלה ופרנץ' טוסט קרואסון ממולא אוכמניות עם בייקון דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בעזרת סכין חיתוך, חתכו את הקרום התחתון של כל פרוסת לחם בצורה אופקית, כדי ליצור כיס שניתן למלא בו את מילוי הפירות שלכם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך 1 קילו)3 כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך 1 קילו)
כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערךכוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסותחמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2
בקערת ערבוב קטנה מערבבים את גבינת השמנת המרוככת, ריבת התותים וגרידת הלימון. מקפלים פנימה את האוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותריבת תות
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מניחים את התערובת לתוך שקית אטומה מחדש. כשתהיה מוכן למלא את הלחם, תגזור פינה מהשקית ותכנס את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
4
בתבנית אפייה, טורפים יחד את החלב, 1 כף חמאה מומסת, סוכר חום, וניל, קינמון וביצים.
מרכיבים שתצטרך
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
במחבת גדולה עם תחתית כבדה ממיסים את 2 כפות החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
בעזרת השקית הניתנת לסגירה מחדש כשקית מאפה, ממלאים כל פרוסת לחם בכ-2 כפות מתערובת גבינת השמנת. לאחר שהפרוסות ממולאות, מניחים כל פרוסה לתוך תערובת החלב והביצים למשך כ-10 שניות לכל צד. לאחר שהפרוסות מצופות בבסיס הרפרפת, מניחים אותן במחבת כדי להשחים. עבודה בקבוצות. מבשלים כל פרוסת פרנץ' טוסט ממולא עד להזהבה, 4 עד 5 דקות לכל צד. אם מבשלים מנה גדולה, העבירו את הפרנץ' טוסט המבושל לתבנית אפייה ושמרו על חום בתנור של 200 מעלות צלזיוס בזמן שאתם מבשלים את שאר הפרוסות. חוזרים על התהליך עם הפרנץ' טוסט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
מגישים חם, בתוספת גרגרים נוספים, אבקת סוכר וסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
8
בסיר על אש בינונית-גבוהה מביאים לרתיחה את התותים, הסוכר ומיץ הלימון. מנמיכים את האש לרתיחה ומערבבים לעתים קרובות עד שהפרי מסמיך והופך לסירופ, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
9
ממלאים קערה גדולה בקרח ומעט מים. יש קערת ערבוב קטנה יותר שיכולה לשבת בתוך קערת הקרח הגדולה יותר. לאחר שהפרי התבשל, הוסף אותו לקערה הקטנה יותר והנח אותו באמבט הקרח להתקרר. כשהפרי מתקרר הוא אמור להיות דמוי ג'ל. לאחר שהריבה התקררה ניתן לאחסן אותה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's