תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין בבית פרנץ' טוסט ממולא עם ריבת תותים טריים ואוכמניות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 22 גרם חלבון , 35 גרם שומן , ובסך הכל 966 קלוריות . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זה יהיה להיט באירוע יום האם שלך. גשו לסופר וקנו אוכמניות, גרידת לימון, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה עובד היטב כארוחת בוקר די יקרה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . פרנץ' טוסט ממולא בננה ושמנת , פרנץ' טוסט ממולא נוטלה ופרנץ' טוסט קרואסון ממולא אוכמניות עם בייקון דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בעזרת סכין חיתוך, חתכו את הקרום התחתון של כל פרוסת לחם בצורה אופקית, כדי ליצור כיס שניתן למלא בו את מילוי הפירות שלכם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך 1 קילו)
כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2
בקערת ערבוב קטנה מערבבים את גבינת השמנת המרוככת, ריבת התותים וגרידת הלימון. מקפלים פנימה את האוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תות
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
כסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מניחים את התערובת לתוך שקית אטומה מחדש. כשתהיה מוכן למלא את הלחם, תגזור פינה מהשקית ותכנס את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
4
בתבנית אפייה, טורפים יחד את החלב, 1 כף חמאה מומסת, סוכר חום, וניל, קינמון וביצים.
מרכיבים שתצטרך
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
אבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
1 כוס בצל קצוץ
דובדבנים מסוכרים נוספים
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
במחבת גדולה עם תחתית כבדה ממיסים את 2 כפות החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
בעזרת השקית הניתנת לסגירה מחדש כשקית מאפה, ממלאים כל פרוסת לחם בכ-2 כפות מתערובת גבינת השמנת. לאחר שהפרוסות ממולאות, מניחים כל פרוסה לתוך תערובת החלב והביצים למשך כ-10 שניות לכל צד. לאחר שהפרוסות מצופות בבסיס הרפרפת, מניחים אותן במחבת כדי להשחים. עבודה בקבוצות. מבשלים כל פרוסת פרנץ' טוסט ממולא עד להזהבה, 4 עד 5 דקות לכל צד. אם מבשלים מנה גדולה, העבירו את הפרנץ' טוסט המבושל לתבנית אפייה ושמרו על חום בתנור של 200 מעלות צלזיוס בזמן שאתם מבשלים את שאר הפרוסות. חוזרים על התהליך עם הפרנץ' טוסט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
דובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
7
מגישים חם, בתוספת גרגרים נוספים, אבקת סוכר וסירופ מייפל.
בסיר על אש בינונית-גבוהה מביאים לרתיחה את התותים, הסוכר ומיץ הלימון. מנמיכים את האש לרתיחה ומערבבים לעתים קרובות עד שהפרי מסמיך והופך לסירופ, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
9
ממלאים קערה גדולה בקרח ומעט מים. יש קערת ערבוב קטנה יותר שיכולה לשבת בתוך קערת הקרח הגדולה יותר. לאחר שהפרי התבשל, הוסף אותו לקערה הקטנה יותר והנח אותו באמבט הקרח להתקרר. כשהפרי מתקרר הוא אמור להיות דמוי ג'ל. לאחר שהריבה התקררה ניתן לאחסן אותה.