קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

פרנץ' טוסט ממולא עם ריבת תותים טריים ואוכמניות

פרנץ' טוסט ממולא עם ריבת תותים טריים ואוכמניות
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל אמריקאי. נסו להכין בבית פרנץ' טוסט ממולא עם ריבת תותים טריים ואוכמניות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 22 גרם חלבון , 35 גרם שומן , ובסך הכל 966 קלוריות . מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זה יהיה להיט באירוע יום האם שלך. גשו לסופר וקנו אוכמניות, גרידת לימון, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . זה עובד היטב כארוחת בוקר די יקרה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . פרנץ' טוסט ממולא בננה ושמנת , פרנץ' טוסט ממולא נוטלה ופרנץ' טוסט קרואסון ממולא אוכמניות עם בייקון דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בעזרת סכין חיתוך, חתכו את הקרום התחתון של כל פרוסת לחם בצורה אופקית, כדי ליצור כיס שניתן למלא בו את מילוי הפירות שלכם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך 1 קילו)3 כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך 1 קילו)
כוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערךכוסות תותים טריים, קלופים ופרוסים (בערך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסותחמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
2
בקערת ערבוב קטנה מערבבים את גבינת השמנת המרוככת, ריבת התותים וגרידת הלימון. מקפלים פנימה את האוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותריבת תות
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מניחים את התערובת לתוך שקית אטומה מחדש. כשתהיה מוכן למלא את הלחם, תגזור פינה מהשקית ותכנס את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
בתבנית אפייה, טורפים יחד את החלב, 1 כף חמאה מומסת, סוכר חום, וניל, קינמון וביצים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
במחבת גדולה עם תחתית כבדה ממיסים את 2 כפות החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בעזרת השקית הניתנת לסגירה מחדש כשקית מאפה, ממלאים כל פרוסת לחם בכ-2 כפות מתערובת גבינת השמנת. לאחר שהפרוסות ממולאות, מניחים כל פרוסה לתוך תערובת החלב והביצים למשך כ-10 שניות לכל צד. לאחר שהפרוסות מצופות בבסיס הרפרפת, מניחים אותן במחבת כדי להשחים. עבודה בקבוצות. מבשלים כל פרוסת פרנץ' טוסט ממולא עד להזהבה, 4 עד 5 דקות לכל צד. אם מבשלים מנה גדולה, העבירו את הפרנץ' טוסט המבושל לתבנית אפייה ושמרו על חום בתנור של 200 מעלות צלזיוס בזמן שאתם מבשלים את שאר הפרוסות. חוזרים על התהליך עם הפרנץ' טוסט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים חם, בתוספת גרגרים נוספים, אבקת סוכר וסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
8
בסיר על אש בינונית-גבוהה מביאים לרתיחה את התותים, הסוכר ומיץ הלימון. מנמיכים את האש לרתיחה ומערבבים לעתים קרובות עד שהפרי מסמיך והופך לסירופ, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
ממלאים קערה גדולה בקרח ומעט מים. יש קערת ערבוב קטנה יותר שיכולה לשבת בתוך קערת הקרח הגדולה יותר. לאחר שהפרי התבשל, הוסף אותו לקערה הקטנה יותר והנח אותו באמבט הקרח להתקרר. כשהפרי מתקרר הוא אמור להיות דמוי ג'ל. לאחר שהריבה התקררה ניתן לאחסן אותה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)