הטוסט הממולא של Lan Isla עשוי להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 973 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-49 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 106 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שקדים, מרמלדת גויאבה, קינמון טחון וסוכר. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פרנץ' טוסט ממולא של Lan Isla, קינמון טוסט Crunch® מצופה תפוח פרנץ' טוסט ממולא, ו-Cinnamon Toast Crunch® מצופה תפוח פרנץ' טוסט ממולא.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית מקציפים בעזרת מטרפה ידנית את 2 כפות החמאה וגבינת השמנת עד לאיחוד.
מוסיפים את המרמלדה ומערבבים עד להטמעה, ואז מקפלים פנימה את התותים וקליפות הגויאבה בעזרת מגרד גומי.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות גויאבה
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייה
4
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם קצה גדול.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
חורצים חתך (כיס) בצד הקרום של 4 חתיכות הלחם בערך 3/4 מהדרך. החתך יאפשר לך לדחוס את הכיס. משאירים את הפרוסות עם החתך, מכוסות, בטמפרטורת החדר לפני המלית. ממלאים בעדינות את הפרוסות בטמפרטורת החדר במלית. מקררים את הפרוסות הממולאות עם פתח הכיס כלפי מעלה למשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1-1/2 כוסות בירה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מוסיפים את כל המרכיבים לקערה בינונית רדודה ומערבבים היטב.
מוסיפים את דגני התירס והשקדים לתבנית וכותשים יחד. טובלים את פרוסות הלחם בבלילת הביצים ולאחר מכן בתערובת הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
דגני תירס
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1-1/2 כוסות בירה
רצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
שימו מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה והוסיפו 3 עד 4 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את פרוסות הלחם הממולאות ומשחימים בצד אחד, לאחר מכן הופכים ומכניסים את המחבת לתנור למשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את הטוסט לצלחת הגשה.