קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

פרנץ' טוסט ממולא של לה איסלה

פרנץ' טוסט ממולא של לה איסלה
הטוסט הממולא של Lan Isla עשוי להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 973 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-49 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 106 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שקדים, מרמלדת גויאבה, קינמון טחון וסוכר. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פרנץ' טוסט ממולא של Lan Isla, קינמון טוסט Crunch® מצופה תפוח פרנץ' טוסט ממולא, ו-Cinnamon Toast Crunch® מצופה תפוח פרנץ' טוסט ממולא.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית מקציפים בעזרת מטרפה ידנית את 2 כפות החמאה וגבינת השמנת עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את המרמלדה ומערבבים עד להטמעה, ואז מקפלים פנימה את התותים וקליפות הגויאבה בעזרת מגרד גומי.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות גויאבהקונכיות גויאבה
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
4
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם קצה גדול.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
חורצים חתך (כיס) בצד הקרום של 4 חתיכות הלחם בערך 3/4 מהדרך. החתך יאפשר לך לדחוס את הכיס. משאירים את הפרוסות עם החתך, מכוסות, בטמפרטורת החדר לפני המלית. ממלאים בעדינות את הפרוסות בטמפרטורת החדר במלית. מקררים את הפרוסות הממולאות עם פתח הכיס כלפי מעלה למשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מוסיפים את כל המרכיבים לקערה בינונית רדודה ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מוסיפים את דגני התירס והשקדים לתבנית וכותשים יחד. טובלים את פרוסות הלחם בבלילת הביצים ולאחר מכן בתערובת הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
דגני תירסדגני תירס
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שימו מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה והוסיפו 3 עד 4 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את פרוסות הלחם הממולאות ומשחימים בצד אחד, לאחר מכן הופכים ומכניסים את המחבת לתנור למשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את הטוסט לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מטפטפים מרמלדת גויאבה ואבק אבקת סוכר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
גויאבהגויאבה