קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

פרנץ' טוסט ממולא של לה איסלה

פרנץ' טוסט ממולא של לה איסלה
הטוסט הממולא של Lan Isla עשוי להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 973 קלוריות, 33 גרם חלבון ו-49 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 106 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש שקדים, מרמלדת גויאבה, קינמון טחון וסוכר. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פרנץ' טוסט ממולא של Lan Isla, קינמון טוסט Crunch® מצופה תפוח פרנץ' טוסט ממולא, ו-Cinnamon Toast Crunch® מצופה תפוח פרנץ' טוסט ממולא.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית מקציפים בעזרת מטרפה ידנית את 2 כפות החמאה וגבינת השמנת עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את המרמלדה ומערבבים עד להטמעה, ואז מקפלים פנימה את התותים וקליפות הגויאבה בעזרת מגרד גומי.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות גויאבהקונכיות גויאבה
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
4
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם קצה גדול.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
חורצים חתך (כיס) בצד הקרום של 4 חתיכות הלחם בערך 3/4 מהדרך. החתך יאפשר לך לדחוס את הכיס. משאירים את הפרוסות עם החתך, מכוסות, בטמפרטורת החדר לפני המלית. ממלאים בעדינות את הפרוסות בטמפרטורת החדר במלית. מקררים את הפרוסות הממולאות עם פתח הכיס כלפי מעלה למשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מוסיפים את כל המרכיבים לקערה בינונית רדודה ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מוסיפים את דגני התירס והשקדים לתבנית וכותשים יחד. טובלים את פרוסות הלחם בבלילת הביצים ולאחר מכן בתערובת הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
דגני תירסדגני תירס
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
שימו מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה והוסיפו 3 עד 4 כפות חמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים את פרוסות הלחם הממולאות ומשחימים בצד אחד, לאחר מכן הופכים ומכניסים את המחבת לתנור למשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את הטוסט לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מטפטפים מרמלדת גויאבה ואבק אבקת סוכר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
גויאבהגויאבה

מרכיבים

170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שקדים פרוסיםשקדים פרוסים42 כפות חמאה מומסתפרוסות עבות לחם בסגנון פולמן, בקירורפרוסות עבות לחם בסגנון פולמן, בקירור283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קורנפלקס תירס (מומלץ: קורנפלקס)קורנפלקס תירס (מומלץ: קורנפלקס)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, טמפרטורת החדרגבינת שמנת, טמפרטורת החדר6תוספת זחליםקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר12 כפיות אבקת שוםקינמון טחוןקינמון טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'ריבה גויאבה, בתוספת נוספת לטפטוף (מומלץ: LaFe)ריבה גויאבה, בתוספת נוספת לטפטוף (מומלץ: LaFe)85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קונכיות גויאבה (מומלץ: LaFe)קונכיות גויאבה (מומלץ: LaFe)0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תותים חתוכים לקוביותתותים חתוכים לקוביות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה רכה ללא מלח, בתוספת נוספת לטבילהחמאה רכה ללא מלח, בתוספת נוספת לטבילה1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת