קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פרנץ ' טוסט מלוח עם עדשים

פרנץ ' טוסט מלוח עם עדשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל טוסט צרפתי מלוח עם עדשים. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שאלוט, שיני שום, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: לחם מטוגן מלוח., טוסט צרפתי מלוח לאפות, ו טוסט צרפתי מלוח BLTs.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי בגודל בינוני או בסיר מרק קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את הבצל, שאלוט ושום. מבשלים, ערבוב מדי פעם עד ריחני שקוף.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את הגזר ומבשלים עוד כמה רגעים.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
מוסיף את העדשים למחבת, ערבוב כדי לקבל אותם היטב מצופה בשמן. לאחר מכן מוסיפים 3 כוסות של מרק בשר, עלה המפרץ ואת sprig טימין. מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל.מבשלים כ 5 דקות ואז לטעום את המרק למלח. התאם לפי הצורך. המשך לבשל כ -15 דקות יותר, חשוף, עד העדשים הם מכרז, וספגו את רוב הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עדשיםעדשים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר אותם מהחום ולכסות אותם עם מכסה.
6
תן לנוח לפחות 15 דקות.כאשר מוכן לשרת להוסיף יותר מרק בשר וקצת מים במידת הצורך כדי לקבל את זה כמו brothy כמו שאתה אוהב. אני אוהב את זה קצת brothy אבל לא יותר מדי רך. רק מספיק כדי להרטיב את הטוסט בלתת להם להיות רטובים מדי מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מחממים מחבת ברזל לא דביקה או מתובלת היטב על חום בינוני. בקערת מרק רדודה מערבבים את הביצים, עם החלב, עלי הקורנית ומעט מלח וקורט פלפל שחור טחון. טובלים את משולשי הלחם לתוך התערובת עד מצופה היטב. באמצעות האצבעות שלך להסיר חלק הביצה מכל חתיכה ולהעביר אותם למחבת. מבשלים את כל טוסטים עד חום בכל צד. עובד בקבוצות לפי הצורך.מעבירים את הטוסט החם לקערות מרק רדודות בודדות, ומעלים אותם עם מנה של עדשים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
עדשיםעדשים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
טפטוף קצת טוב של שמן זית טוב מאוד מעל, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר