פרנץ ' טוסט מלוח עם עדשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל טוסט צרפתי מלוח עם עדשים. מנה אחת מכילה 487 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שאלוט, שיני שום, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: לחם מטוגן מלוח., טוסט צרפתי מלוח לאפות, ו טוסט צרפתי מלוח BLTs.
הוראות
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי בגודל בינוני או בסיר מרק קטן על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, שאלוט ושום. מבשלים, ערבוב מדי פעם עד ריחני שקוף.
מוסיפים את הגזר ומבשלים עוד כמה רגעים.
מוסיף את העדשים למחבת, ערבוב כדי לקבל אותם היטב מצופה בשמן. לאחר מכן מוסיפים 3 כוסות של מרק בשר, עלה המפרץ ואת sprig טימין. מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל.מבשלים כ 5 דקות ואז לטעום את המרק למלח. התאם לפי הצורך. המשך לבשל כ -15 דקות יותר, חשוף, עד העדשים הם מכרז, וספגו את רוב הנוזל.
הסר אותם מהחום ולכסות אותם עם מכסה.
תן לנוח לפחות 15 דקות.כאשר מוכן לשרת להוסיף יותר מרק בשר וקצת מים במידת הצורך כדי לקבל את זה כמו brothy כמו שאתה אוהב. אני אוהב את זה קצת brothy אבל לא יותר מדי רך. רק מספיק כדי להרטיב את הטוסט בלתת להם להיות רטובים מדי מהר מדי.
מחממים מחבת ברזל לא דביקה או מתובלת היטב על חום בינוני. בקערת מרק רדודה מערבבים את הביצים, עם החלב, עלי הקורנית ומעט מלח וקורט פלפל שחור טחון. טובלים את משולשי הלחם לתוך התערובת עד מצופה היטב. באמצעות האצבעות שלך להסיר חלק הביצה מכל חתיכה ולהעביר אותם למחבת. מבשלים את כל טוסטים עד חום בכל צד. עובד בקבוצות לפי הצורך.מעבירים את הטוסט החם לקערות מרק רדודות בודדות, ומעלים אותם עם מנה של עדשים.
טפטוף קצת טוב של שמן זית טוב מאוד מעל, ומגישים חם.