פרנץ ' טוסט קרוק מאדאם תבשיל
פרנץ ' טוסט קרוק מאדאם תבשיל עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 802 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן כל אחד. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חזיר יער, לחם מאוד, סירופ מייפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב קינמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. נסו צרפתי בצל קרוק מאדאם, קרוק-מאדאם, ו קרוק מאדאם (מתכונים דומים).
הוראות
התאימו מתלה לתנור למצב האמצעי וחממו מראש ל 375 מעלות פ.חמאה קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
הניחו 6 פרוסות לחם בשכבה אחת בתחתית תבנית האפייה (גזמו במידת הצורך).
מפזרים מעל כל פרוסה 2 כפות גדושות מהגרוייר. ואז מעל כל אחת 2 פרוסות של חזיר, מקפל את החזיר במידת הצורך כדי להתאים על גבי הלחם.
מניחים את 6 פרוסות הלחם הנותרות על גבי החזיר ליצירת 6 כריכים.
מפזרים את שארית הגרוייר מעל ובצידי הכריכים. הניחו בצד.
מקציפים יחד 4 מהביצים, חצי וחצי, קינמון, אגוז מוסקט, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערת ערבוב גדולה.
יוצקים על גבי הכריכים. השתמש בידיים שלך כדי ללחוץ קלות את הכריכים לתוך הפודינג.
ריססו פיסת נייר כסף גדולה בתרסיס נון סטיק.
מניחים את נייר הכסף, מרוסס כלפי מטה, על גבי תבנית האפייה, מכווצים את דפנות נייר הכסף סביב המנה.
מסירים את נייר הכסף ואופים עד שהרפרפת מתייצבת אך עדיין מעט מטלטלת, כ -10 דקות. העבירו את התנור לצלייה וצלו עד שהחלק העליון חום זהוב בהיר, 3 עד 5 דקות.
אפשר לתבשיל לנוח בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות.
בינתיים מחממים את החמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. לפצח 3 ביצים לתבנית (זה בסדר אם הן נדבקות זו לזו) ולפזר קלות מלח ופלפל. מבשלים עד שהלבנים מתחילים להתייצב, 2 עד 3 דקות, ואז מכסים וממשיכים לבשל עד שהלבנים מתייצבים אך החלמונים עדיין נוזלים, 1 עד 2 דקות.
מניחים כל אחד על גבי כריך. חזור על הפעולה עם 3 הביצים הנותרות.
השתמשו במרית מתכת כדי להוציא כריך עם ביצה מהקדרה והניחו על צלחת הגשה.
מגישים עם סירופ מייפל חם לטפטוף.