קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות5
ציון בריאות11
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פרסות פרדס

פרסות פרדס
ניתן להכין את פירורי מטע המתכונים בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 719 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 22 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך קמח מלא, שזיף מסטול, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. נסו אורצ'רד פיז, Orchard Mimosa, ו שדרות בוסתן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית להפוך את התוספת.
2
שים את הקמחים בקערה עם קמצוץ של מלח, ואז לשפשף את החמאה עם קצות האצבעות שלך כדי ליצור פירורים. מערבבים את הסוכר עם מזלג, וצינה עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
להטות את התפוחים, שזיפים וסוכר לתוך סיר גדול עם מים 50ml ומבשלים, ערבוב, במשך כ 5 דקות, עד התפוחים רכים ועסיסיים. מערבבים את התאנים והאוכמניות, ומוסיפים לתבנית אפייה. פזר על הקרמבל ואופים במשך 45-55 דקות עד ציפוי זהוב הפרי מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קראמבל עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "