קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פרפה חמאת בוטנים עם קומפוט דובדבן

פרפה חמאת בוטנים עם קומפוט דובדבן
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו דובדבנים, ביצים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת גבינה עם חמאת בוטנים, חמאת בוטנים שוקולד פרפה, ו חמאת בוטנים קראנץ Voo Parfait (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 1.2 ליטר פח כיכר עם סרט נצמדות.
2
לטאטא יחד את חמאת הבוטנים, ליקר וקרם כפול כדי חלקה paste.To הפוך sabayon, לשים 150 גרם של thesugar, את כל הביצים וחלמון ביצה בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
קרם כפולקרם כפול
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לטאטא עם יד חשמלית להקציף for5-7 דקות או עד התערובת היא קלה ודומה, ואז להסיר מן החום ולהמשיך לטאטא במשך 5 דקות untilcool. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
שים את הסוכר שנותר בקטן גלאוקפן עם 3 כפות מים, חום בעדינות להמיס, ולאחר מכן להרתיח עבור 2 דקות עד שהטמפרטורה מגיעה 115C על מד סוכר. בינתיים, בקערה נקייה גדולה, להכות את החלבונים ביצה לפסגות נוקשות, זרם סירופ סוכר continueto לנצח עד תערובת ביצה לבן הוא juststiff ומבריק. (חשוב כי סירופ סוכר נכנס ביצה לבן בטמפרטורה הנכונה, אז אתה אולי צריךזוג ידיים נוסף עבור זה.) מקפלים את תערובת ביצה לבן לתוךתערובת חמאה peanut, ואז לקפל את השמנת whipping ולבסוף sabayon.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
יוצקים לתוך הפח להקפיא במשך 6 שעות oruntil מוצק, או עד 2 שבועות.
6
יוצקים anyleftover parfait לתוך תבניות dariole ramekinsor הפרט ולשמור freezer.To הפוך את דובדבן compote, לשים thecherries במחבת גדולה, להוסיף 100mlwater, לבשל במשך 10 דקות כדי לרכך, thenadd הסוכר, Armagnac או מיץ ברנדי andlemon. מבשלים עוד 8-10 דקות syprupy, ולאחר מכן לאפשר מגניב. יכול להיות עד 2 ימים קדימה.קח את פרפה מן freezer10 דקות לפני שאתה רוצה לשרת, להסיר את הסרט להיאחז לחתוך לפרוסות.בזהירות במקום 1 פרוסת פרפה על כל אחדשל 6 צלחות קינוח ומגישים עם קומפוט thecherry.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
CompoteCompote
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'