קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פרפה חמאת בוטנים עם קומפוט דובדבן

פרפה חמאת בוטנים עם קומפוט דובדבן
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו דובדבנים, ביצים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת גבינה עם חמאת בוטנים, חמאת בוטנים שוקולד פרפה, ו חמאת בוטנים קראנץ Voo Parfait (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 1.2 ליטר פח כיכר עם סרט נצמדות.
2
לטאטא יחד את חמאת הבוטנים, ליקר וקרם כפול כדי חלקה paste.To הפוך sabayon, לשים 150 גרם של thesugar, את כל הביצים וחלמון ביצה בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
קרם כפולקרם כפול
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
לטאטא עם יד חשמלית להקציף for5-7 דקות או עד התערובת היא קלה ודומה, ואז להסיר מן החום ולהמשיך לטאטא במשך 5 דקות untilcool. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
4
שים את הסוכר שנותר בקטן גלאוקפן עם 3 כפות מים, חום בעדינות להמיס, ולאחר מכן להרתיח עבור 2 דקות עד שהטמפרטורה מגיעה 115C על מד סוכר. בינתיים, בקערה נקייה גדולה, להכות את החלבונים ביצה לפסגות נוקשות, זרם סירופ סוכר continueto לנצח עד תערובת ביצה לבן הוא juststiff ומבריק. (חשוב כי סירופ סוכר נכנס ביצה לבן בטמפרטורה הנכונה, אז אתה אולי צריךזוג ידיים נוסף עבור זה.) מקפלים את תערובת ביצה לבן לתוךתערובת חמאה peanut, ואז לקפל את השמנת whipping ולבסוף sabayon.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
5
יוצקים לתוך הפח להקפיא במשך 6 שעות oruntil מוצק, או עד 2 שבועות.
6
יוצקים anyleftover parfait לתוך תבניות dariole ramekinsor הפרט ולשמור freezer.To הפוך את דובדבן compote, לשים thecherries במחבת גדולה, להוסיף 100mlwater, לבשל במשך 10 דקות כדי לרכך, thenadd הסוכר, Armagnac או מיץ ברנדי andlemon. מבשלים עוד 8-10 דקות syprupy, ולאחר מכן לאפשר מגניב. יכול להיות עד 2 ימים קדימה.קח את פרפה מן freezer10 דקות לפני שאתה רוצה לשרת, להסיר את הסרט להיאחז לחתוך לפרוסות.בזהירות במקום 1 פרוסת פרפה על כל אחדשל 6 צלחות קינוח ומגישים עם קומפוט thecherry.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
CompoteCompote
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה