פרפה ליליקואי שוקולד
שוקולד Liliko ' i Parfaits יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 678 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, סוכר, בראוניז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Parfaits שוקולד, Parfaits שוקולד לבן, ו שוקולד בוטנים Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, כבד תחתית, חום תשוקה פרי טהור וחמאה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רותח. בקערה בינונית, להקציף סוכר וחלמונים יחד כדי ליצור משחה. לאט להוסיף נוזל חם, לטאטא כל הזמן, עד בשילוב.
יוצקים תערובת למחבת ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד שזה פשוט מגיע רתיחה סביב הקצוות, על 4 דקות.
העברה לקערה זכוכית או קרמיקה, לכסות עם חתיכת פלסטיק לעטוף לחוץ על פני השטח של curd כדי למנוע עור להיווצר, ו צמרמורת עד קר ומוצק, על 1 1/2 שעות.
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם להקציף עד פסגות רכות טופס.
לטאטא בשליש של curd קר; לאחר מכן, באמצעות מרית גומי, לקפל את הנותרים curd. שים 3 או 4 חתיכות בראוני לתוך התחתון של 8-עוז. כוס מיץ או צלחת מנה אחרת בגודל דומה. בראוניז למעלה עם על 1/4 כוס פסיפלורה קרם, עוד 3 או 4 חתיכות בראוני, ואז עוד 1/4 כוס קרם. חזור עם עוד 11 כוסות. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
מחממים רוטב שוקולד במיקרוגל עד שהוא חם ומטפטף בקלות מהחלק האחורי של כף. כף על 1 כף. רוטב שוקולד על כל פרפה ומגישים.
* מצא תשוקה פרי טהור בסעיף המקפיא של חנויות מכולת מצויד ביותר. אתה יכול גם לקנות את הבראוניז ורוטב שוקולד או לעשות אותם בעצמך (ראה sunset.com עבור מתכונים).
הפוך קדימה: אתה יכול לעשות את קרם פסיפלורה להרכיב את parfaits 1 יום קדימה.
מוסיפים רוטב שוקולד ברגע האחרון.