פרפה פטל ובלסמי
אם יש לך חומץ בלסמי בגילאי, דבש, סוכר turbinado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פירות תות עם פלפל שחור וחומץ בלסמי, Raspberry ו Rhubarb Parfaits, ו Parfaits פטל קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה קטן עם קלף או נייר שעווה. תרסיס עם ספריי בישול ולהניח בצד.
בקערה קטנה, בזהירות לזרוק את פטל וחומץ יחד.
תן לתערובת לעמוד במשך 15 דקות.
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר נמס, על 5 דקות.
יוצקים את הסוכר על תבנית האפייה מוכן ולאפשר להתקרר, 5 עד 10 דקות (הסוכר יהיה חם). כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר לחתיכות קטנות.
בקערה קטנה אחרת, לערבב יחד את גבינת מסקרפונה, שמנת חמוצה, ודבש עד חלקה.
כפית את תערובת פטל לתוך 4 (8-אונקיה) משקפיים. לרתום את תערובת המסקרפונה למעלה.
מפזרים את הסוכר המתפורר ומגישים.