פרפה שוקולד
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלב, פירורי קרקר שוקולד, תערובת פודינג שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו שוקולד בוטנים Parfaits, פירות יער שוקולד, ו משולש שוקולד Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 3 מרכיבים בקערה עד מעורבב וחלק. מקפלים ב 1 1/2 כוסות ציפוי מוקצף.
כף 1 כף. פירורים לתוך כל אחד 6 (4-עוז.) משקפיים, העליון עם תערובת פודינג 1/3 כוס. חזור על שכבות עם פירורים הנותרים תערובת פודינג. מעל כל פרפה באופן שווה עם ציפוי מוקצף ושוקולד מגורד. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.