קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פרפה תפוח-מסקרפונה

פרפה תפוח-מסקרפונה
מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. אם יש לך סוכר חום, מיץ ליים, גבינת קוטג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון כפוי של 22%. נסו תות mascarpone Parfaits, אבטיח, Mascarpone Parfaits, ו יין פורט, תאנה Mascarpone Parfaits (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את התפוח ואת 5 המרכיבים הבאים( תפוח דרך מלח) ומבשלים 12 דקות או עד שהנוזל נספג כמעט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר מהחום.
4
מניחים גבינת קוטג ' במעבד מזון, ומעבדים עד חלקה (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים מסקרפונה, סוכר מגורען ווניל, ומעבדים עד לקבלת חלקה. כף 2 כפות תערובת גבינה לתוך כל 6 כוסות פרפה, ומעל כל אחד עם 2 כפות תערובת תפוחים. חזור על הנוהל עם תערובת גבינה 3 כפות ו 2 כפות תערובת תפוחים, מסתיים עם תערובת גבינה 3 כפות. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות