פרפלה עם עגבניות, בצל ותרד
פארפל עם עגבניות, בצל ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.35 דולר למנה. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם שיני שום, פלפל, פסטת פארפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש בחומץ היין הלבן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קטיפה אדומה כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. מתכונים דומים: פרפלה עם עגבניות, בצל ותרד, פרפלה עם עוף, עגבניות, בצל מקורמל ועז ג, ו פרפלה עם עוף, עגבניות, בצל מקורמל וגבינת עזים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עם 1 כף מלח.
מוסיפים פסטה ומבשלים לפי הוראות החבילה; מסננים.
מחממים 1 כף שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ואורגנו; מטגנים 12 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים שום; מטגנים 2 דקות.
מוסיפים עגבניות וחומץ; מטגנים 3 דקות או עד שהעגבניות מתחילות להתרכך.
מוסיפים פסטה ותרד; לבשל 1 דקה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה פרמיגיאנו-רג ' יאנו, הנותרים 1 כף שמן, הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל.