פרצלונים מזוגגים מייפל על קייל
צריכים תוספת ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותוספת ראשונית ? פרסניפס מזוגגות מייפל על קייל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 308 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סיידר תפוחים, קייל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו דלעת חמאה אפויים ופטרניפס , סלמון מזוגג במייפל וחרדל , וקציצת חזיר עטופה במייפל .
הוראות
במחבת גדולה ממיסים 1/4 כוס חמאה על אש בינונית.
מוסיפים פרצלונים וסירופ מייפל. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 15-20 דקות או עד שהסירופ כמעט מתאדה והפרסניפים מתקרמלים, תוך ערבוב תכוף.
בינתיים, בתנור הולנדי, ממיסים את יתרת החמאה על אש בינונית.
להוסיף שאלוט; מבשלים 4-5 דקות או עד לריכוך.
להוסיף קייל; מפזרים מלח. מבשלים ומערבבים במשך 3-5 דקות או עד שהם נבולים מעט.
להוסיף סיידר; להפחית את החום לנמוך. מכסים ומאדים 5 דקות.
להגשה, כף קייל על צלחת גדולה; מלמעלה עם פרצלונים.