פשוט, קלאסי גבינה בגריל
אם 17 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פשוט, קלאסי גבינה בגריל יכול להיות מצוין ללא גלוטן, ידידותי למפת מזון וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו חמאה, מונטריי ג'ק, גבינת צ' דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גבינת קפלוטירי בגריל פשוטה, גבינה בגריל קלאסי + שמנת של מרק עגבניות, ו מרק עגבניות תפוזים קלוי באש עם גבינה בגריל קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את כל 3 הגבינות ואת בזיליקום. "צורמת את הגבינות קשות יותר עושה את כל החלקים באותו גודל כך שהם נמסים באופן שווה. והוספת גבינה מוקרמת, כמו פרומג 'בלאן או גבינת שמנת, מפיצה את הגבינה המגורדת באופן שווה על הלחם", אומר קונלי. כל זה גורם למילוי קרמי מאוד.
למעלה 2 פרוסות לחם עם תערובת גבינה, מרוח אותו באופן שווה על הלחם. "לחם מעופש עובד ממש טוב לגבינה בגריל", אומר קונלי. "זה קצת יבש יותר, אז זה חום טוב יותר."טופס כריכים עם הנותרים 2 פרוסות. זו כמות נדיבה של מילוי, אבל זה בסדר. עם זאת, אם אתה משתמש לחם fluffier, קל יותר, היא מייעצת באמצעות קצת פחות, כך הלחם לא המום.
חמאה החיצוניות של כל כריך - "כל הדרך עד הקצוות, כך כל חלק מקבל קלוי," אומר סמית. הבוקרות אוהבות חמאת שמנת ממשפחת שטראוס ממפרץ טומאלס הסמוך, אבל כל חמאה זה בסדר.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה ומנוסה היטב או מחבת nonstick גדולה וכבדה על חום בינוני לרגע. התחתית הכבדה חשובה: היא מבצעת חום באופן שווה, כך הכריכים שלך לא לחרוך.
מניחים 2 כריכים במחבת ומבשלים עד חום זהוב מתחת, 5 עד 7 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני. "הטעות הנפוצה ביותר בהכנת גבינה מותכת היא לבשל אותה חם מדי", אומר קונלי. "נמוך ואיטי הוא המפתח."גבינה כנראה תטפטף החוצה, אבל זה בסדר; זה נותן את הכריכים שוליים פריכים נחמדים.