פשטידות Whoopie ללא גלוטן
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פשטידות Whoopie דלעת (ללא דגנים, ללא גלוטן), פשטידות דלעת whoopie ללא גלוטן, ו ללא גלוטן יום שלישי: פשטידות Whoopie (מתכונים דומים).
הוראות
למילוי קרם: בקערה בינונית, שמנת יחד חמאה וירקות קיצור עד אור ורך. (השתמש במהירות גבוהה על מערבל כף יד או מהירות בינונית גבוהה על מערבל לעמוד.)
מוסיפים את אבקת הסוכר ומכים עד בשילוב.
מוסיפים את קרם המרשמלו ותמצית הוניל.
עבור פשטידות Whoopie: להתאים מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש את התנור ל 350ºF. קו גיליון אפייה 18 על 13 אינץ ' עם נייר קלף.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את החומרים יבשים.
בקערה גדולה, היכו יחד את החמאה ואת הסוכר החום עד חמאת סוכר הדבק מתאיר מעט, על 1 דקה על מהירות בינונית גבוהה במערבל לעמוד או במהירות גבוהה עם מערבל כף יד.
מוסיפים את תמצית הביצה והוניל ומערבבים במשך 1 דקה. כבה את המיקסר וגרד צדדים ותחתית הקערה.
מוסיפים חצי מהרכיבים היבשים.
הוסף את שאר החומרים יבשים.
מערבבים את הבלילה במשך 30 שניות.
סקופ שש 1/4 כוס ערמות של הבלילה על תבנית האפייה. הקפד שטח הבלילה כמה סנטימטרים זה מזה, כמו העוגות יתפשטו במהלך האפייה.
אופים במשך 15 עד 18 דקות, עד העוגות נקבעות באביב בחזרה למגע.
הסר מהתנור ומניח על מתלה תיל. אפשר לעוגות להתקרר על המחבת במשך 2 דקות.
להעביר את העוגות חמות למתלה חוט להתקרר לחלוטין.
חזור עם הבלילה שנותרה. כמו העוגות מגניב, להפוך את מילוי קרם.
כאשר העוגות כל מקורר לחלוטין, כריך אותם יחד עם המילוי. (אם העוגות חמות מדי, המילוי יימס. הקפד לחכות עד העוגות הן מגניב לחלוטין.) לעטוף בחוזקה עם פלסטיק לעטוף ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 3 ימים. העוגות האלה לא קופאות טוב.