קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידות בצק לימון Cajun מתוק

פשטידות בצק לימון Cajun מתוק
המתכון לימון Cajun פשטידות בצק מתוק יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך גרידת לימון, קורנפלור, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פשטידות בצק מתוק Catahoula, פשטידות בשר קייג'ון, ו בצק עוגיות ממולא פשטידות Whoopie.

הוראות

1
לתוך קערה לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה של מערבל חשמלי עומד לנצח חמאה, קיצור, וסוכר עד אור ורך. היכו בביצים, 1 בכל פעם, מכות היטב אחרי כל תוספת, והכו בחלב ווניל (הבלילה תופיע מקושקשת). עם מיקסר על קצב מהירות נמוכה בתערובת קמח, קצת בכל פעם, עד שהוא יוצר בצק. חצי בצק וליצור כל חתיכה לתוך דיסק. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, כ -3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קיצורקיצור
ונילוניל
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
חותכים עשרים וארבע ריבועים 6 אינץ ' של נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
3
מגלגלים חתיכת בצק 1 בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף לתוך סיבוב 12 אינץ '(בערך 1/8 אינץ ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
לגזור 6 סיבובים עם חותך עגול 5 אינץ', דחוקה כל סיבוב בין 2 ריבועים של נייר שעווה, וערימה על תבנית אפייה. אם הבצק הופך רך לעבוד עם, להעביר אותו לתבנית אפייה להתקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
נייר שעווהנייר שעווה
5
מרדדים וחותכים שאריות חתיכת בצק באותו אופן, סיבובים דחוקה בין ריבועי הנותרים של נייר שעווה, וערימה על תבנית אפייה. סיבובים צמרמורת עד המשרד לעטוף כל מחסנית בזהירות עם לעטוף פלסטיק כדי למנוע ייבוש. הבצק עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
נייר שעווהנייר שעווה
1
בסיר כבד מטאטא יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בהדרגה לטאטא במים וחלב עד קורנפלור הוא מומס. בקערה להקציף יחד חלמונים. לבשל תערובת חלב על חום מתון, לטאטא, עד שזה מגיע לרתיחה. בהדרגה להקציף על 1/2 תערובת חלב חם לתוך חלמונים תערובת חלמון לתוך הנותרים תערובת חלב חם. להביא פודינג לרתיחה איטית, לטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
פודינגפודינג
סוכרסוכר
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
הסר מחבת מחום ולהקציף בחמאה, מיץ לימון, וגרידת עד החמאה נמסה. כיסוי פני השטח של מילוי עם פלסטיק לעטוף. מילוי עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. אין לערבב מילוי או שזה יישבר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מקציףמקציף
מחבתמחבת
3
מחממים תנור ל 191°. וחמאה קלה 2 גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
זרוק ריבוע העליון של נייר שעווה מ 1 בצק עגול כף 1 מילוי על מרכז עגול. שימוש בבצק קיפול נייר שעווה מעל כדי ליצור חצי מעגל, מצרף מילוי, ולחץ על הקצוות יחד בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
5
להעביר עוגה לתבנית אפייה, להשליך נייר, ואת קצה crimp עם מזלג. זין על פאי עם מזלג פעם אחת. הפוך 11 פשטידות יותר עם סיבובים בצק הנותרים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים פשטידות ב 2 קבוצות באמצע תנור 15 דקות, או עד חום זהוב סביב הקצוות (הבצק יהיה לפצח לפתוח מעט), ולהעביר מתלים להתקרר. פשטידות ניתן להכין 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים פשטידות מקורר או בטמפרטורת החדר (לא נותנים פשטידות לעמוד יותר מ 30 דקות בטמפרטורת החדר).