פשטידות בצק לימון Cajun מתוק
המתכון לימון Cajun פשטידות בצק מתוק יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך גרידת לימון, קורנפלור, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פשטידות בצק מתוק Catahoula, פשטידות בשר קייג'ון, ו בצק עוגיות ממולא פשטידות Whoopie.
הוראות
לתוך קערה לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה של מערבל חשמלי עומד לנצח חמאה, קיצור, וסוכר עד אור ורך. היכו בביצים, 1 בכל פעם, מכות היטב אחרי כל תוספת, והכו בחלב ווניל (הבלילה תופיע מקושקשת). עם מיקסר על קצב מהירות נמוכה בתערובת קמח, קצת בכל פעם, עד שהוא יוצר בצק. חצי בצק וליצור כל חתיכה לתוך דיסק. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, כ -3 שעות.
חותכים עשרים וארבע ריבועים 6 אינץ ' של נייר שעווה.
מגלגלים חתיכת בצק 1 בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף לתוך סיבוב 12 אינץ '(בערך 1/8 אינץ ' עבה).
לגזור 6 סיבובים עם חותך עגול 5 אינץ', דחוקה כל סיבוב בין 2 ריבועים של נייר שעווה, וערימה על תבנית אפייה. אם הבצק הופך רך לעבוד עם, להעביר אותו לתבנית אפייה להתקרר עד המשרד.
מרדדים וחותכים שאריות חתיכת בצק באותו אופן, סיבובים דחוקה בין ריבועי הנותרים של נייר שעווה, וערימה על תבנית אפייה. סיבובים צמרמורת עד המשרד לעטוף כל מחסנית בזהירות עם לעטוף פלסטיק כדי למנוע ייבוש. הבצק עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר.
בסיר כבד מטאטא יחד סוכר, קורנפלור, ומלח בהדרגה לטאטא במים וחלב עד קורנפלור הוא מומס. בקערה להקציף יחד חלמונים. לבשל תערובת חלב על חום מתון, לטאטא, עד שזה מגיע לרתיחה. בהדרגה להקציף על 1/2 תערובת חלב חם לתוך חלמונים תערובת חלמון לתוך הנותרים תערובת חלב חם. להביא פודינג לרתיחה איטית, לטאטא, 1 דקה.
הסר מחבת מחום ולהקציף בחמאה, מיץ לימון, וגרידת עד החמאה נמסה. כיסוי פני השטח של מילוי עם פלסטיק לעטוף. מילוי עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. אין לערבב מילוי או שזה יישבר.
מחממים תנור ל 191°. וחמאה קלה 2 גיליונות אפייה.
זרוק ריבוע העליון של נייר שעווה מ 1 בצק עגול כף 1 מילוי על מרכז עגול. שימוש בבצק קיפול נייר שעווה מעל כדי ליצור חצי מעגל, מצרף מילוי, ולחץ על הקצוות יחד בקלילות.
להעביר עוגה לתבנית אפייה, להשליך נייר, ואת קצה crimp עם מזלג. זין על פאי עם מזלג פעם אחת. הפוך 11 פשטידות יותר עם סיבובים בצק הנותרים ומילוי.
אופים פשטידות ב 2 קבוצות באמצע תנור 15 דקות, או עד חום זהוב סביב הקצוות (הבצק יהיה לפצח לפתוח מעט), ולהעביר מתלים להתקרר. פשטידות ניתן להכין 4 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.
מגישים פשטידות מקורר או בטמפרטורת החדר (לא נותנים פשטידות לעמוד יותר מ 30 דקות בטמפרטורת החדר).