פשטידות וופי דלעת
פשטידות Whoopie דלעת דורש על 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם אגוז מוסקט, תמצית vanillan, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פשטידות וופי דלעת, פשטידות Whoopie דלעת (לקחת 2), ו פשטידות וופי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה, מלח, ותבלינים בקערה.
לטאטא יחד סוכר, שמן, דלעת, ביצה, וניל בקערה גדולה נפרדת עד בשילוב היטב, ולאחר מכן מערבבים בתערובת קמח.
באמצעות כף גלידה 1-אונקיה או כף מידה, טיפה שווה של כף הבלילה או 2 כפות קטנות של הבלילה על תבנית אפייה מרופדת כדי ליצור תל 1. הפוך 15 תלוליות יותר, הסדרת אותם 2 סנטימטרים זה מזה עד גיליון אפייה מלא (יהיה לך הבלילה שנשאר).
אופים עד האביב למגע, 12 עד 18 דקות.
מעבירים עוגיות למדף לקרר.
טופס ואופים הבלילה נותרת על גיליון מצופת קלף האחר. אתה צריך לקבל בסך הכל 32 עוגיות עוגות.
קו מחבת גיליון קטנה עם נייר קלף.
מערבבים יחד סוכר, מלח, ו 1/2 כפות מים בסיר קטן.
חום מעל חום מתון עד הסוכר מתמוסס, ואז להביא לרתיחה. מערבבים בפקאנים.
תערובת מורחת על מחבת גיליון מרופדת ואופים עד ציפוי מבעבע חום זהוב, על 10 דקות.
מגניב לגמרי על מחבת על מתלה.
פקאנים מסוכרים קוצצים גס.
בעוד עוגיות-עוגות אפייה, לנצח גבינת שמנת, חמאה, ומלח בקערה עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר והבורבון של הממתקים ומערבבים במהירות נמוכה עד לקבלת חלקה.
צינה מילוי עד המשרד מספיק כדי להחזיק את צורתו כאשר להפיץ, 30 דקות עד 1 שעה.
מורחים 1 כף גדושה של מילוי כל אחד בצד שטוח של חצי עוגיות מקורר-עוגות, ולאחר מכן העליון עם חצי אחר של עוגיות עוגות. במידת הצורך, פשטידות whoopie צ ' יל מספיק זמן כדי המשרד מילוי שוב, על 30 דקות.
בעדינות לחץ על אגוזי פקאן על מילוי סביב אמצע כל עוגת whoopie כדי לעזור להם לדבוק מילוי.
* אם אתה רוצה עוגות עגולות לחלוטין, כף גלידה 1-אונקיה היא השקעה כדאית, כי אתה יכול להשתמש בו עבור כל כך הרבה פרויקטים אפייה אחרים, בנוסף גלידה.* עוגיות עוגות יכול להיות אפוי 1 יום קדימה, ונשמר על מדפים בטמפרטורת החדר, מכוסה במגבת מטבח.* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה, ומקורר, מכוסה.* פקאן יכול להיות מסוכר 3 ימים קדימה ושמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.