פשטידות יד אפרסק וגבינה שמנת
פאי יד אפרסק וגבינת שמנת דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 267 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם חלב, מלח, סוכר מגורען נוסף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פשטידות יד אפרסק וגבינה שמנת, פשטידות יד גבינת שמנת ריבס, ו גבינת שמנת מטוגנת ופשטידות יד גויאבה.
הוראות
בקערה בינונית, לשלב חמאה קרה, קמח, 2 כפיות סוכר מגורען והמלח; לזרוק חמאת מעיל. באמצעות אצבעות או בלנדר מאפה, צובט חמאה לתוך קמח עד פירורים גס טופס. התחל להוסיף מי קרח 1 עד 2 כפות בכל פעם, ערבוב עם מזלג או כף רק עד הבצק מגיע יחד כאשר צבט בין האצבעות.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש כמה פעמים רק כדי להביא בצק יחד. מחלקים את הבצק לשניים; צורה ל -2 דיסקים משוטחים. לעטוף כל דיסק היטב בניילון נצמד; לקרר לפחות 30 דקות.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, 3 כפות סוכר חום וחלמון ביצה עם מקצף או מיקסר חשמלי עד בשילוב טוב. בקערה בינונית אחרת, לזרוק אפרסקים, עמילן תירס ו 2 עד 4 כפות סוכר חום לפי הטעם. מניחים מילוי בצד תוך גלגול וחיתוך בצק.
תנור חום עד 400°f. קו 2 יריעות עוגיות עם סיליקון nonstick אפיית מחצלת או נייר קלף בישול; להפריש. בקערה קטנה, להכות ביצה וחלב עם להקציף לשטוף ביצים; להפריש.
מרדדים בצק, 1 דיסק בכל פעם, עד 1/4 - עד 1/8 אינץ ' עובי. באמצעות חותך עגול 3 אינץ ' או הפוך שתיית זכוכית, לחתוך את סיבובים של בצק (כ 16 לכל דיסק). חזור עם דיסק הבצק שנותר.
מניחים חצי מעגלי הבצק על 2 יריעות העוגיות, ומשאירים מקום בין כל אחד (8 לסדין).
מחלקים תערובת גבינת שמנת שווה בין סיבובים. מחלקים תערובת אפרסק באופן שווה בין כל גבינת שמנת עגולה בצק. מברשת קלה קצה של כל בצק עגול עם ביצה לשטוף. למעלה כל אחד עם עיגול הבצק השני כדי לכסות את המילוי. (זה עשוי לקחת כמה סידור מחדש של גושי אפרסק אבל לא מתח, פשוט לקרוא להם"כפרי".) עם מזלג, קצה חותם של כל עוגה; לתקוע כמה חורים בחלק העליון של כל אחד כדי לאפשר קיטור לברוח ולמנוע עוגה מלהתפוצץ במהלך האפייה.
מברשת צמרות של פשטידות עם ביצה לשטוף; מפזרים סוכר מגורען.
אופים במרכז התנור, 1 סדין בכל פעם, 20 עד 25 דקות או עד תחתית פשטידות הם חום זהוב וחולצות מסוכרים מעט פצפוצים ומתחילים להפוך זהובים.
הסר מהתנור; מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.