קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

פשטידות יד אפרסק וגבינה שמנת

פשטידות יד אפרסק וגבינה שמנת
פאי יד אפרסק וגבינת שמנת דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 267 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לכם חלב, מלח, סוכר מגורען נוסף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פשטידות יד אפרסק וגבינה שמנת, פשטידות יד גבינת שמנת ריבס, ו גבינת שמנת מטוגנת ופשטידות יד גויאבה.

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב חמאה קרה, קמח, 2 כפיות סוכר מגורען והמלח; לזרוק חמאת מעיל. באמצעות אצבעות או בלנדר מאפה, צובט חמאה לתוך קמח עד פירורים גס טופס. התחל להוסיף מי קרח 1 עד 2 כפות בכל פעם, ערבוב עם מזלג או כף רק עד הבצק מגיע יחד כאשר צבט בין האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש כמה פעמים רק כדי להביא בצק יחד. מחלקים את הבצק לשניים; צורה ל -2 דיסקים משוטחים. לעטוף כל דיסק היטב בניילון נצמד; לקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, 3 כפות סוכר חום וחלמון ביצה עם מקצף או מיקסר חשמלי עד בשילוב טוב. בקערה בינונית אחרת, לזרוק אפרסקים, עמילן תירס ו 2 עד 4 כפות סוכר חום לפי הטעם. מניחים מילוי בצד תוך גלגול וחיתוך בצק.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
תנור חום עד 400°f. קו 2 יריעות עוגיות עם סיליקון nonstick אפיית מחצלת או נייר קלף בישול; להפריש. בקערה קטנה, להכות ביצה וחלב עם להקציף לשטוף ביצים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5
מרדדים בצק, 1 דיסק בכל פעם, עד 1/4 - עד 1/8 אינץ ' עובי. באמצעות חותך עגול 3 אינץ ' או הפוך שתיית זכוכית, לחתוך את סיבובים של בצק (כ 16 לכל דיסק). חזור עם דיסק הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים חצי מעגלי הבצק על 2 יריעות העוגיות, ומשאירים מקום בין כל אחד (8 לסדין).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
מחלקים תערובת גבינת שמנת שווה בין סיבובים. מחלקים תערובת אפרסק באופן שווה בין כל גבינת שמנת עגולה בצק. מברשת קלה קצה של כל בצק עגול עם ביצה לשטוף. למעלה כל אחד עם עיגול הבצק השני כדי לכסות את המילוי. (זה עשוי לקחת כמה סידור מחדש של גושי אפרסק אבל לא מתח, פשוט לקרוא להם"כפרי".) עם מזלג, קצה חותם של כל עוגה; לתקוע כמה חורים בחלק העליון של כל אחד כדי לאפשר קיטור לברוח ולמנוע עוגה מלהתפוצץ במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מברשת צמרות של פשטידות עם ביצה לשטוף; מפזרים סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
אופים במרכז התנור, 1 סדין בכל פעם, 20 עד 25 דקות או עד תחתית פשטידות הם חום זהוב וחולצות מסוכרים מעט פצפוצים ומתחילים להפוך זהובים.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
10
הסר מהתנור; מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן