פשטידות יד האוכמניות של קארן דמסקו
פשטידות יד האוכמניות של קארן דמסקו הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לך קמח, ביצה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 97 אוהדים. מתכונים דומים: עוגיות שיבולת השועל של קארן דמסקו, עוגות שחור לבן של קארן דמסקו, ו עוגת השקדים של קארן דמסקו עם שימורי משמש.
הוראות
בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח, חמאה, קמח מחיטה מלאה, סוכר ומלח. Pulse תערובת זו מספר פעמים, עד חתיכות של חמאה שבורים עד גודל חלוק.
יוצקים את תערובת הקמח ודופקים שוב מספר פעמים עד שהבצק מתחיל להתאחד. לגרד הכל לתוך קערת ערבוב לדחוף יחד עד שהוא יוצר כדור אחד של בצק. לעטוף את הבצק בפלסטיק להתגלגל לריבוע דק. צ ' יל במשך כמה שעות, או לילה.
לאחר שהבצק מתקרר, מגלגלים אותו לריבוע גדול בעובי של 1/8 אינץ'. אל תהסס לאבק את הבצק ואת השולחן עם קמח נוסף. באמצעות חותך פיצה וסרגל, לחתוך את הבצק לתוך מלבנים (בערך 3 1/2 אינץ 'על ידי 2 1/2 אינץ'). לאסוף שאריות ולגלגל עוד ריבוע, לחתוך מלבנים. צריך להיות בערך 20 מלבנים של בצק.
הנח אותם מקרוב על תבנית אפייה וצינה לפחות שעה או יותר.
מערבבים אוכמניות, סוכר, קמח, גרידה בסיר ומבשלים מעל חום גבוה בינוני במשך כ 10 דקות, עד האוכמניות פופ והרוטב מתעבה. צ ' יל מילוי על קרח או במקרר. אין להרכיב פשטידות עד תערובת אוכמניות הוא מצונן לחלוטין.
כדי להרכיב את העוגות: מחממים את התנור ל 375° F.
לטאטא יחד ביצה אחת עם 1 כפית מים כדי להפוך ביצה לשטוף. מכסים את גיליון האפייה עם קלף. ודא שיש לך מברשת, מזלג, וכפית למילוי על היד. השאר את המלבנים בצק במקרר, הסרת רק 2 בכל פעם.
מניחים תבנית אפייה במקרר עבור פשטידות סיים.
ציון חתיכת בצק אחת עם 3 סטים של דקירות מזלג—זה החלק העליון.
מברישים את פיסת הבצק התחתונה עם שטיפת הביצים, מתאמץ כל נוזל עודף, מניחים כף מעוגלת של קומפוט אוכמניות לאורך מרכז הבצק. מכסים את זה עם חתיכת הבצק העליונה, איטום העליון והתחתון עם האצבעות. תאטמו קצה אחד ארוך ותרימו את העוגה כך שהקצה האטום ייגע בשולחן, כמו כיס קטן או מעטפה. הקש על תערובת אוכמניות למטה כך הקצה הסופי יכול להיות אטום.
הנח את העוגה למטה להבקיע את כל הקצוות עם הקוצים של המזלג.
מניחים את העוגה המוגמרת על המחבת במקרר. חזור עד שתשתמש בכל הבצק.
בשלב זה, פשטידות ניתן לעטוף קפוא או צונן ואז אפוי.
אופים במשך 20 עד 30 דקות, סיבוב המחבת 90 מעלות לאחר 10 דקות, עד הפשטידות הן חום זהוב. בינתיים, לעשות זיגוג על ידי לטאטא אבקת סוכר, שמנת, וניל, ומלח כשר. כאשר פשטידות הן חום זהוב, מיד להעביר את העוגות מתלה קירור וזיגוג כפית מעל.