קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

פשטידות יד תפוח מטוגנות

פשטידות יד תפוח מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות יד תפוח מטוגן. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מי קרח, קינמון טחון, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו פשטידות יד תפוח קינמון מטוגנות למסיבת הכלה הווירטואלית של ג'סיקה, עוגת אפרסק (מטוגן), ו פשטידות יד מטוגנות דרומיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים את הקיצור, החמאה והדופק עד לתערובת דומה פירורי לחם גס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גספירורי לחם גס
קיצורקיצור
חמאהחמאה
3
מוסיפים את מי הקרח והחומץ, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק עד התערובת פשוט מגיע יחד. להפוך את הבצק החוצה על פיסת פלסטיק גדולה לעטוף ולחץ לתוך דיסק גדול. להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חומץחומץ
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
למילוי: ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולאחר מכן מטגנים את התפוחים, ערבוב, עד רק מתחיל לרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים את הסוכר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
6
מוסיפים את הקינמון, המלח, הג ' ינג ' ר ואגוז מוסקט ומבשלים, מערבבים, עד שחלק מהתפוחים מתחילים להתפרק (אבל רובם עדיין שלמים), כ 4 דקות. מערבבים את מיץ לימון ולהסיר מהחום. להפריש להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
מלחמלח
7
למלא סיר עמוק באמצע הדרך עם שמן וחום ל 365 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מגלגלים את הבצק בעובי 1/8 אינץ ' על משטח מקורנן קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
9
לגזור שמונה עשרה 4 1/2 אינץ ' מעגלים בקוטר, איסוף מחדש מתגלגל הבצק במידת הצורך. הכה את הביצה בקערה קטנה עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מניחים על 1 כף גדושה של התפוח מילוי למרכז של כל סיבוב בצק.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
בצקבצק
11
צחצח את הקצה עם תערובת ביצים וקפל את הבצק כדי ליצור צורה של חצי ירח. לחץ את האוויר ולאטום את הקצוות עם מזלג. חזור עם המילוי והבצק הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
12
מניחים 4 עד 6 פשטידות בכל פעם לתוך השמן החם ומבשלים עד חום זהוב, מרפרף לפי הצורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
13
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
15
הערה של קוק: פשטידות ניתן להקפיא עד 6 חודשים לפני הטיגון. פאי קפוא ייקח בערך 8 דקות לטגן. אתה יכול גם לקרר את העוגות עד 2 שעות לפני הטיגון.