תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פשטידות יד תפוח מטוגן. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מי קרח, קינמון טחון, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו פשטידות יד תפוח קינמון מטוגנות למסיבת הכלה הווירטואלית של ג'סיקה, עוגת אפרסק (מטוגן), ו פשטידות יד מטוגנות דרומיות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים את הקיצור, החמאה והדופק עד לתערובת דומה פירורי לחם גס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם גס
קיצור
חמאה
3
מוסיפים את מי הקרח והחומץ, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק עד התערובת פשוט מגיע יחד. להפוך את הבצק החוצה על פיסת פלסטיק גדולה לעטוף ולחץ לתוך דיסק גדול. להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מים
חומץ
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
למילוי: ממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולאחר מכן מטגנים את התפוחים, ערבוב, עד רק מתחיל לרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מפזרים את הסוכר ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
6
מוסיפים את הקינמון, המלח, הג ' ינג ' ר ואגוז מוסקט ומבשלים, מערבבים, עד שחלק מהתפוחים מתחילים להתפרק (אבל רובם עדיין שלמים), כ 4 דקות. מערבבים את מיץ לימון ולהסיר מהחום. להפריש להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
קינמון
תפוח
ג ' ינג ' ר
מוסקט
מלח
7
למלא סיר עמוק באמצע הדרך עם שמן וחום ל 365 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מגלגלים את הבצק בעובי 1/8 אינץ ' על משטח מקורנן קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
9
לגזור שמונה עשרה 4 1/2 אינץ ' מעגלים בקוטר, איסוף מחדש מתגלגל הבצק במידת הצורך. הכה את הביצה בקערה קטנה עם 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מניחים על 1 כף גדושה של התפוח מילוי למרכז של כל סיבוב בצק.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
בצק
11
צחצח את הקצה עם תערובת ביצים וקפל את הבצק כדי ליצור צורה של חצי ירח. לחץ את האוויר ולאטום את הקצוות עם מזלג. חזור עם המילוי והבצק הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ביצה
12
מניחים 4 עד 6 פשטידות בכל פעם לתוך השמן החם ומבשלים עד חום זהוב, מרפרף לפי הצורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
13
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
15
הערה של קוק: פשטידות ניתן להקפיא עד 6 חודשים לפני הטיגון. פאי קפוא ייקח בערך 8 דקות לטגן. אתה יכול גם לקרר את העוגות עד 2 שעות לפני הטיגון.