פשטידות ידיים בסגנון Spanokopita
והוא מספק כ 4 מנות . מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 566 קלוריות. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא בצל, תרד, גבינת חורי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פשטידות יד חזיר ואפונה, פשטידות יד Blackberry, ו פשטידות יד Spanikopita.
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי בגודל בינוני על בינוני נמוך, ולאחר מכן להוסיף בצל. לבשל, עם קמצוץ של מלח, ערבוב לעתים קרובות. כאשר בצל מתרכך שקוף, על 5 דקות, להוסיף שום לבשל עוד דקה אחת.
מוסיפים תרד, משליכים מעיל עם שמן, ומוסיפים עוד קמצוץ קטן של מלח. מבשלים עד תרד הוא מאוד רך אבל לא רגשני, על 5 דקות, ואז לכבות את החום ומערבבים גבינה.
מוסיפים גרידת לימון, אגוז מוסקט ושמיר. מלח לפי הטעם, ולהוסיף מיץ לימון 1/2 כפית בכל פעם טעימות עד הטעם הרצוי מושגת. תניח בצד.
מחממים תנור ל 204° ולהתאים מתלה למצב בינוני, ואז אבק קל משטח עבודה וסיכת מתגלגל עם קמח.
רול בצק עלים החוצה לתוך מלבן 10 על ידי 8 אינץ'. באמצעות סכין חדה, לחתוך את בצק עלים לארבעה מלבנים קטנים יותר.
עגן את מרכז כל מלבן בקלילות עם מזלג, משאיר חצי אינץ ' של מקום בכל צד. כף 1/4 של מילוי לתוך כל מלבן לקפל כמו ספר. כדי לאטום את הקצוות, crimp על ידי לחיצה קלה על אותם עם החלק האחורי של המזלג.
אופים פשטידות ידיים על מחבת גיליון מצופה קלף עד מאפה הוא משחימים היטב, המשרד, ויבש, כ -30 דקות. או להקפיא פשטידות על מחבת גיליון במשך כמה שעות, ולאחר מכן להעביר תיק zip-top לאחסון לטווח ארוך.
מגישים פשטידות יד חמות או בטמפרטורת החדר.