פשטידות מרנג אגוז אננס מקדמיה
צריך קינוח צמחוני? פשטידות מרנג אגוז אננס מקדמיה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם מלח, חמאה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מרהיב. נסו פשטידות מרנג אגוז אננס מקדמיה, פשטידות מרנג לימון קטנות, ו פשטידות מרנג לימון קטנות (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 375°f. אגוזים טוסט בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה בתנור, ערבוב פעם או פעמיים, עד הזהב, על 5 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. קוצצים גס 1/4 אגוזים כוס ולהניח בצד.
קמח דופק, סוכר, מלח, ונותר 1/2 כוס אגוזים במעבד מזון עד אגוזים קצוצים דק, ולאחר מכן להוסיף חמאה ודופק עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים ביצה ומעבדים עד שהבצק מתחיל להתאחד לכדור אבל עדיין מתפורר. טופס בצק לכדור עם הידיים. לחץ על 1 כף בצק באופן שווה על החלק התחתון ומעלה של כל צלחת עוגה. תרמילי צ ' יל עד המשרד, כ -30 דקות.
ישבנים דקים קלות וצדדים של קליפות פאי מקורר בכל רחבי עם מזלג.
אופים עד הקצוות הם זהובים וישבנים הם זהובים חיוורים, 12 עד 15 דקות.
מגניב לגמרי מחבתות על מתלים. שחרר את הקצוות של פגזים בזהירות עם מרית אופסט, ולאחר מכן להסיר בזהירות פגזים מחבתות ולהעביר למחבת אפייה רדודה.
מפזרים אגוזים קצוצים לתוך תחתית של פגזים. תשאירי את התנור דולק.
חמאה רותחת, אננס, סוכר חום ומיץ לימון במחבת כבדה בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזל מתאדה ואננס מעט שקוף, כ-10 דקות.
מגניב מעט, ואז כפית כף גדושה של מילוי לתוך כל קליפה.
לנצח את הלבנים עם קרם של טרטר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שהם פשוט מחזיקים פסגות רכות. בהדרגה להכות בסוכר ולהכות עד מרנג מחזיקה פסגות נוקשות, מבריק. כפית על 2 כפות מרנג מעל מילוי של כל עוגה, כיסוי מילוי לחלוטין איטום מרנג למאפה.
צייר מרנג עד פסגות קטנות ואופים עד צמרות זהובות כתמים, על 5 דקות.
פשטידות מגניבות על מדפים, כ -30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* קליפות פאי Unbaked יכול להיות מקורר, מכוסה, עד 1 יום.* קליפות עוגה ניתן אפוי 3 ימים קדימה ונשמר, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* פשטידות ניתן לאפות 4 שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר.* חלבוני הביצה בקצפת לא יהיו מבושלים במלואם, אשר עשוי להיות דאגה אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך. אתה יכול להחליף חלבון ביצה מפוסטר נוזלי.