פשטידות סטייק, תפוחי אדמה וכרישה
מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם 3 אינץ ' קוביות תפוחי אדמה אדום עור, בצל ירוק, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פשטידות חזיר וכרישה, פשטידות עוף וכרישה, ו פשטידות חזיר, כרישה, ביצה וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 חמאת כף במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
מפזרים סטייקים עם מלח ופלפל.
מוסיפים סטייקים למחבת ומבשלים עד בינוני-נדיר, כ 4 דקות לכל צד.
חותכים סטייקים לקוביות 1/2 אינץ'.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה באותו מחבת.
מוסיפים תפוחי אדמה, כרישה וחרדל יבש. מערבבים 1 דקה. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות. להחזיר בשר בקר וכל מיצים שנצברו למחבת.
להוסיף רוטב סטייק ו sauté 2 דקות.
מערבבים בצלים ירוקים. מילוי העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מגניב לגמרי.
מחממים תנור ל 204°. פותחים קרום על משטח העבודה.
חותכים כל קרום ל 2 חתיכות לאורך קפל מרכז.
מניחים 1/2 כוס מילוי על חצי מכל חתיכה. מקפלים בצק רגיל על מילוי; חותם קצוות.
מברשת פשטידות עם ביצה יותר; לסדר על 2 גיליונות אפייה.
אופים פשטידות 15 דקות. סדינים הפוכים.
אופים עד הקרום הוא זהוב מילוי מחומם דרך, על 10 דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.