פשטידות פטה מתובל
פשטידות פטה מתובל דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 779 קלוריות. אם יש לך פלפל קאיין, בצל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו 12 פשטידות מתובל לחלוטין, פשטידות עלי סתיו מתובל, ו פשטידות יד מתובל קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
בצל מטגן עד רך, על 2 דקות.
מוסיפים מעט בשר בקר וחום; מנקזים עודף שומן. מערבבים עגבניות, אבקת שום, כוסברה, אורגנו, פלפל קאיין, מלח ופלפל ומבשלים עד הבשר משחי באופן שווה, 10 עד 15 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
הסר קרום עוגה אחת מהמחבת ולהתגלגל על משטח מקומח קלות.
חותכים מאפה לארבעה עיגולים 6 אינץ'; מקום עיגולים על גיליון עוגיות מרופדות מברשת קלות עם קצב ביצה.
מניחים 1/4 כוס גבינת פטה על כל מעגל העליון עם קצת תערובת בשר, משאיר מספיק מקום כדי לאטום את הבצק "כיסים".
הסר את קרום העוגה השני מן המחבת להתגלגל על משטח מקומח קלות.
חותכים בצק לארבעה עיגולים 6 אינץ', כמו עם קרום העוגה הראשון.
מברשת צד אחד של כל עיגול עם מקצב ביצה ומקום, ביצה בצד למטה, על גבי מעגלי עוגה מוכנים. צבטו את הקרום יחד כדי לאטום את הקצוות. השתמש שאריות בצק כדי למלא את כל חורים או דמעות בעוגה "כיסים".
מברשת צמרות עם ביט ביצה ולעשות חריץ קטן בחלק העליון של כל עוגה (כדי לאפשר קיטור לברוח).
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 25 דקות, או עד מבושל דרך חום זהוב.