פשטידות פיצה.
פשטידות סיר פיצה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה, פלפל, מים מאוד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו פשטידות פיצה. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375ºF. משמנים ארבעה תבשילים של 10 עד 12 גרם.
מבשלים בשר בקר טחון, בצל ופלפל בל במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר הוא חום; לנקז. מערבבים ברוטב פיצה ופטריות.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם; להפחית את החום. מבשלים חשפו 5 דקות, ערבוב מדי פעם. תערובת בקר כפית לתוך תבשילים.
מפזרים 1/4 גבינות על כל אחד.
מערבבים תערובת ביסקוויק ומים חמים מאוד; לנצח במרץ 20 שניות. להפוך את הבצק על פני השטח מאובק עם תערובת ביסקוויק; בעדינות לגלגל בתערובת ביסקוויק למעיל. צורה לכדור; ללוש כ 10 פעמים או עד חלקה. מחלקים בצק ל 4 כדורים. ללטף כל כדור לתוך מעגל בגודל של קוטר של תבשיל.
חותכים פורקן קיטור בכל מעגל עם סכין או חותך עוגיות.
מניחים כל מעגל על תערובת בשר בתבשיל.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חום בהיר מאוד.