קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות56
דיאטותללא גלוטן
מגזין

פשטידות קוטג'טעימות

פשטידות קוטג'טעימות
פשטידות קוטג'טעים דורש בערך 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 642 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. לך לחנות ותביא חמאה, רוטב hp, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פשטידות קוטג, פשטידות יד קוטג, ו פשטידות קוטג'מוסקה מיני.

הוראות

1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
תחצי את הבצלים על קרש החיתוך בעזרת הסכין החדה. לקלף את העורות, ואז דק לחתוך את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מחממים שמן במחבת גדולה, מוסיפים את הבצל (דואגים השמן לא לירוק), ואז מטגנים אותם עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הבשר, שוברים את גוש הבשר עם כף העץ עד שהוא נראה כמו פירורים.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
יוצקים ספל מים, להתפורר בקוביות המניות, ולאחר מכן למדוד את רוטב HP. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרקקוביית מרק
רוטב Hpרוטב Hp
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
שים מחבת גדולה של מים מלוחים על הכיריים לרתיחה ולכסות עם המכסה. לקלף את העור את תפוחי האדמה עם מקלף ירקות, ואז לחתוך לרבעים על קרש החיתוך. לקצץ את הקצוות מן הגזר, לקלף, ולאחר מכן פרוסה עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
כאשר המים רותחים, מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר (מבוגר צריך לעשות את זה כמו המים יהיה להתיז). מכסים ומבשלים במשך 20 דקות עד תפוחי האדמה רכים כאשר אתה מקל סכין.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
לנקז, לחזור למחבת עם חמאה וחלב, ואז מחית עד חלקה עם מחית חשמלי או תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מערבבים את השעועית לתוך תערובת הבשר, מבשלים במשך כמה דקות, ולאחר מכן כפית את התערובת לתוך 4 מנות עוגה מיני. כפית את המחית על גבי ולהפיץ על המילוי, נכון לקצוות של המנה כך שאף אחת מהשכבה מתחת מראה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
שים צלחות עוגה על מגש אפייה. גבינת באח, מפזרים על גבי, ולאחר מכן לחתוך עגבניות לתוך טריזים ולסדר על גבי. בזהירות לשים את העוגות בתנור באמצעות כפפות תנור.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
אופים במשך 35 דקות או עד צמרות זהובות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
תן פשטידות להתקרר קצת לפני האוכל כפי שהם יהיו חמים מאוד.
13
מגישים עם ברוקולי או אפונה.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים

יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo

Lambrusco דולצ ' ה, ריסלינג הקציר מאוחר, וin סנטו הם הבחירה העליונה שלי לעוגה. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג