פשטידת ארטישוק-בייקון איטלקית קלה
המתכון קל איטלקי ארטישוק בייקון עוגה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רוטב שמנת, ביצים, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פסטה איטלקית עם שמנת קלה (עם בייקון, פטריות ועגבניות שרי), קל עוגת תפוחים תוצרת בית מילוי, ו עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 204°. ריסוס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לזרוק גבינת מוצרלה, בייקון, עגבניות מיובשות, רוטב ארטישוק.
בקערה בינונית, לנצח את החומרים הנותרים עם מקצף או מזלג עד מעורבב.
יוצקים על תערובת בצלחת עוגה.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.