פשטידת בטטה דרומית מתוקה ביותר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו את פשטידת הבטטה הדרומית המתוקה ביותר. מתכון זה מכין 8 מנות עם 548 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 60 איש התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תמצית ונילן, ביצים, סירופ תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו פאי בטטה דרומית, פאי בטטה דרומית, ו פאי בטטה דרומית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים בטטות בתבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה מנוקבים בקלות בעזרת מזלג והעור משתחרר, 30 עד 45 דקות. אפשר לתפוחי אדמה להתקרר.
קולפים תפוחי אדמה ומועכים עם מועך תפוחי אדמה בקערה גדולה. מקציפים סוכר, חלב מתאדה, חמאה, סירופ תירס, ביצים, קמח, תמצית וניל, תבלין פאי תפוחים ומלח לבטטות פירה במיקסר חשמלי עד שהם תפוחים, כ -5 דקות.
יוצקים בלילת בטטה לקרום הפאי. ניתן לשמור עודף בלילה לשימוש אחר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפאי מוגדר והקרום משחים, 45 עד 50 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. הטירה סטי. מישל ריזלינג עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 למעלה חובב יין 100 קונה הטוב ביותר של 2018 שאטו סטי. מישל ' עמק קולומביה ריזלינג הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי וושינגטון עמק קולומביה. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג 'לאחר וינטאג'. היין מציע ניחוחות וטעמים תפוחים פריכים עם תווים מינרליים עדינים. זהו "ריזלינג היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטנים, גבינות קלות או עוף.