פשטידת בקר
פאי פהיטה בקר יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 97 גר' של חלבון, 71 גרם של שומן, וסך הכל 2571 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו רצועות בקר מוקפצות, רוטב שום ליים, תערובת לתיבול טאקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. מתכונים דומים: קערות פהיטה בקר, בשר פהיטה פיטס, ו נאצ'וס פהיטה בקר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הגדר גריל לבישול ישיר על אש בינונית. באח שמן כאשר מוכן להתחיל לבשל.
בקערה, לשלב רצועות בשר, פלפל מוקפץ, שמן ותיבול טאקו. רצועות בשר בקר ופלפל על גריל משומן חם על 5 דקות בסך הכל.
הסר פיצה קרום מן החבילה ומניח על גריל. למעלה עם סלסה, גבינה, רצועות בשר ופלפל.
הפעל חום עד בינוני ומבשל פיצה מכוסה במשך 8 עד 10 דקות או עד גבינה נמסה ומתחיל בועה.
מגישים חם מעוטר שמנת חמוצה, ממרח אבוקדו וכוסברה.
מקורה: מחממים תנור ל 450 מעלות F.
שלב ועונה רצועות בשר ופלפל לפי ההוראות.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה. כאשר שמן חם, רצועות בשר בקר ופלפל לטגן במשך 5 דקות.
הסר קרום פיצה מן החבילה העליון עם סלסה וגבינה. למעלה עם בשר ופלפלים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות או עד גבינה מותכת והחל לבעבע.