פשטידת בקר וקארי
מתכון בשר בקר ועוגת קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 75 שעות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 795 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אבקת קארי, מלח, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו Goan בשר קארי עם חומץ: בקר Vindaloo, קארי בקר, ו בשר קארי קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד בשר בקר, רוטב סויה, סוכר ומלח עם הידיים עד בשילוב היטב.
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ולאחר מכן להוסיף בשר בקר ומבשל, ערבוב מדי פעם פירוק בשר לחתיכות קטנות, עד רק השחמה, כ 4 דקות.
מסננים בקר במסננת מעל קערה (מחבת מילואים) ומחזירים טפטוף בשר למחבת לא מסודרת.
חום מטפטף על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים אבקת קארי ותפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה שקופים, 3 עד 5 דקות יותר.
מוסיפים מים ומבשלים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות מתחתית המחבת, עד שנוזל נספג ותפוחי אדמה רכים, על 1 דקה. להחזיר בשר למחבת ומערבבים אפונה, ואז מילוי מגניב, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור עד 400 ° F. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף.
מרדדים גיליון אחד של בצק לתוך ריבוע 12 אינץ 'על משטח מקומח קלות עם סיכה מתגלגלת מקומטת וחותכים 4 (5 אינץ') סיבובים עם חותך. תל 1/3 כוס מילוי על כל אחד 2 סיבובים, משאיר גבול 3/4 אינץ ' סביב הקצוות, ואז מברשת קצוות בקלילות עם ביצה לכסות עם סיבוב נוסף, בעדינות מתיחה כדי לכסות את המילוי לחלוטין. בעדינות ללחוץ על הקצוות עם tines של מזלג (על 3/4 אינץ ' מקצה) כדי לאטום, ולאחר מכן להעביר פשטידות לתבנית אפייה. חזור עם גיליונות הנותרים של בצק ומילוי לעשות בסך הכל 8 פשטידות על 2 גיליונות אפייה (ייתכן שיש לך קצת מילוי שנשאר).
מברשת צמרות בצק קלות עם ביצה ואופים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד פשטידות הן חום זהוב עמוק ונפח, 25 עד 30 דקות. פשטידות מגניב לחמם, על 10 דקות, או טמפרטורת החדר.
* פשטידות בשר ניתן להרכיב מוברש עם ביצה 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה, או 1 שבוע קדימה קפוא, עטוף היטב.
אופים פשטידות קפואות (לא להפשיר) 5 דקות נוספות.* פשטידות בשר יכול להיות אפוי 1 יום קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר. לחמם על תבנית אפייה באמצע תנור 177° עד המילוי חם, כ 15 דקות.