פשטידת בשר טחון
פשטידת בשר ללא בשר עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך מיץ לימון, אגוזי מלך, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו הכל ב " בשר טחון, רגשני ג'ו (בן דוד חסר בשר של סלופי ג' ו) (יום שני ללא בשר), ו בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים mincemeat, אגוזי מלך, תפוחים, סוכר חום, מיץ לימון ורום בקערה.
מערבבים היטב. מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
קח מילוי מהמקרר ולתת לבוא לטמפרטורת החדר. הכינו את הקשה. מערבבים היטב לשפוך לתוך הקליפה. למעלה עם קרום מלא ולעשות חריצים או לעשות העליון סריג. קצוות מכווצים.
אופים בתנור שחומם מראש על מדף נמוך במשך 40 דקות או עד חום זהוב.