פשטידת בשר ישנה וטובה
פשטידת בשר ישנה וטובה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת שום, מרק בשר, מרגרינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פשטידת בשר ישנה וטובה, קציץ בשר טוב במיוחד (דרום), ו מתכון קציץ בשר ממש טוב.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). על משטח מקומח קלות, לגלגל את קרום העוגה החוצה למעגל 12 אינץ'. תניח בצד.
להמיס מרגרינה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל, ומבשלים עד הבצל רך, אבל לא חום.
מפזרים את הקמח על התערובת, ומערבבים כדי להתמזג. מתבלים עם אורגנו, פלפל שחור ואבקת שום.
יוצקים את מרק הבשר, ומוסיפים את האפונה, הגזר והבשר. מביאים לרתיחה.
מעבירים את התערובת לתבשיל 2 ליטר, ומניחים את המאפה מעל.
חותכים חריצים לקיטור, וחליל הקצוות.
מניחים על תבנית אפייה, ואופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד הקרום הוא זהוב.
תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה להתעבות.