קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פשטידת בשר ישנה וטובה

פשטידת בשר ישנה וטובה
פשטידת בשר ישנה וטובה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו אבקת שום, מרק בשר, מרגרינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פשטידת בשר ישנה וטובה, קציץ בשר טוב במיוחד (דרום), ו מתכון קציץ בשר ממש טוב.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). על משטח מקומח קלות, לגלגל את קרום העוגה החוצה למעגל 12 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להמיס מרגרינה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל, ומבשלים עד הבצל רך, אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
4
מפזרים את הקמח על התערובת, ומערבבים כדי להתמזג. מתבלים עם אורגנו, פלפל שחור ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
פלפל שחורפלפל שחור
אורגנואורגנו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
יוצקים את מרק הבשר, ומוסיפים את האפונה, הגזר והבשר. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
גזרגזר
בקרבקר
אפונהאפונה
6
מעבירים את התערובת לתבשיל 2 ליטר, ומניחים את המאפה מעל.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
7
חותכים חריצים לקיטור, וחליל הקצוות.
8
מניחים על תבנית אפייה, ואופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה להתעבות.