פשטידת גבינה צלויה
פשטידת גבינת ירקות קלויה דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שיני שום, מלח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שלוש גבינה צלויה ירקות בגריל גבינה, מקרוני ירקות קלוי & גבינה, ו קיץ קלוי מק ירקות + גבינה.
הוראות
שלב את שלושת המרכיבים הראשונים. לחץ באופן שווה לתוך צלחת פאי 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 10 דקות.
הסר מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
מערבבים את הקישואים ואת 8 המרכיבים הבאים (קישואים דרך שום) בקערה בינונית; מערבבים למעיל.
מניחים תערובת ירקות על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד ירקות רכים.
מוסיפים זיתים ועגבניה; לזרוק בעדינות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
מפזרים 1/4 כוס גבינת פונטינה על קרום אורז. למעלה עם תערובת ירקות.
מפזרים 1/4 כוס גבינת פונטינה.
אופים ב 375 במשך 30 דקות.