פשטידת דגים עם ציפוי שוודי ותפוחי אדמה
פאי דגים עם ציפוי שוודי & תפוחי אדמה יכול להיות רק ללא גלוטן ו pescatarian מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 209 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, סרטנים, מניית ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פשטידת דגים עם ציפוי בטטה, פאי רועים מצופה תפוחי אדמה ושוודים, ו תפוחי אדמה, שוודי וכרישה מוקרמים.
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה והשוודים במים רותחים עד למכרז (כ -20 דקות).
מחממים התנור ל 190C / גז 5 / מאוורר 170C. While תפוחי אדמה ושוודים לבשל, לשים את הגבינה הרכה ואת המניה לתוך סיר גדול וחום בעדינות, ערבוב עם כף עץ, עד מעורבב וחלק. עכשיו להוסיף את cornflour מעורבב ומבשלים עד עבה.
מערבבים את הדגים לתוך הרוטב עם סרטנים ופטרוזיליה. מתבלים עם קצת פלפל.
להטות את התערובת לתוך צלחת אפייה 1.5 ליטר/2 ליטר.
מסננים את תפוחי האדמה ואת השוודי, מועכים אותם היטב ומתבלים עם פלפל שחור. כפית את המחית על הדג כדי לכסות אותו לחלוטין.
אופים במשך 25-30 דקות עד צנרת חם, ולאחר מכן להעביר גריל חם במשך כמה דקות כדי בראון את החלק העליון.
מגישים עם אפונה קפואה או תירס מתוק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.