פשטידת דלעת
פשטידת דלעת היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 4534 אוהדים. אם יש לכם קצפת, תמצית vanillan, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים 1 חתיכת בצק עוגה מראש למטה לתוך מחבת פאי (9 אינץ') ולחץ למטה לאורך התחתונה וכל הצדדים. לצבוט ולחבוט את הקצוות יחד כדי לעשות דפוס יפה.
תחזיר את קליפת העוגה למקפיא למשך שעה אחת כדי שתתייצב. להתאים חתיכת רדיד אלומיניום כדי לכסות את החלק הפנימי של הקליפה לחלוטין. ממלאים את הקליפה עד הקצוות עם משקולות עוגה או שעועית יבשה (כ 2 ק " ג) ומניחים אותו בתנור.
אופים במשך 10 דקות, להסיר את רדיד ומשקולות עוגה ואופים עוד 10 דקות או עד הקרום הוא מיובש ומתחיל צבע.
למילוי, בקערת ערבוב גדולה, להכות את גבינת שמנת עם מערבל יד.
מוסיף את הדלעת ופעימה עד בשילוב.
מוסיפים את הסוכר והמלח, ומכים עד בשילוב.
מוסיפים את הביצים מעורבבות עם החלמונים, חצי וחצי, וחמאה מומסת, ומכים עד בשילוב. לבסוף, להוסיף את וניל, קינמון, וג ' ינג ' ר, אם שימוש, ומכה עד incorporated.
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה מוכן חם ואופים במשך 50 דקות, או עד שהמרכז מוגדר.
מניחים את העוגה על מתלה תיל וקריר לטמפרטורת החדר.
חותכים לפרוסות ומעלה כל חתיכה עם כמות נדיבה של קצפת.