קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פשטידת דלעת

פשטידת דלעת
פאי דלעת דורש מסביב 3 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 335 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך דלעת, מלח, זנגביל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.

הוראות

1
תנור חום עד 425 ° F. בקערה בינונית, לערבב קמח, 1/2 כפית מלח ושמן עם מזלג עד כל הקמח הוא רטוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל המים נספגים. לעצב מאפה לכדור. לחץ בתחתית ומעלה בצד של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
בקערה גדולה, להכות ביצים מעט עם מקציף חוט או מקצף יד. לנצח 1/2 כוס סוכר, קינמון, 1/2 כפית מלח, זנגביל, ציפורן, דלעת וחלב.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
כדי למנוע שפיכה, מניחים צלחת עוגה מצופה מאפה על מדף תנור לפני הוספת מילוי. בזהירות לשפוך דלעת מילוי לתוך צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
אופים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים כ 45 דקות יותר או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
8
מניחים פאי על מדף קירור. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
9
בקערה בינונית צוננת, להכות קרם הקצפה ו 2 כפות סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
10
מגישים עוגה עם קצפת. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת