פשטידת דלעת
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, גלידת ונילן, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת דלעת ללא נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.In מעבד מזון, לעבד קרקרים גרהם לעשות 1 1/2 כוסות.
מוסיפים סוכר, מלח וחמאה מומסת ודופק עד מעורבב. לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. הגדר על גיליון עוגיות ואופים במשך 7 דקות.
בואו מגניב completely.To הפוך את המילוי, לאפשר את הגלידה כדי לרכך בטמפרטורת החדר. בעוד הוא מתרכך, לשלב את הדלעת, סוכר חום ותבלינים בסיר קטן.
חום מעל בינוני רק עד שהתערובת נעשית חמה מאוד (הנקודה היא להמיס את הסוכר החום במקצת).
בואו מגניב לחדר temperature.In קערה גדולה, מערבבים יחד את הגלידה הריכה ואת תערובת הדלעת.
להעביר את קרום גרהם מקורר ולשים במקפיא במשך 3 שעות או עד מוצק.
מורחים קצפת ממותק מעל ולחזור למקפיא עוד שעה או מספיק זמן כדי להקפיא את הקצפת.לפני ההגשה, לאפשר עוגה לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 10 עד 15 דקות כדי לרכך. אני אוהב להניח אותו על מגבת מטבח ספוגה במים חמים כדי לעזור לשחרר את הקרום מן צלחת העוגה. בעוד העוגה יושבת, טפטוף עם רוטב קרמל.