פשטידת דלעת בריאה יותר
מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. אם יש לך ביצים, ג'ינג'ר, חלב קוקוס מעורבב היטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, קאפקייק דלעת בריא יותר עם גבינת שמנת תבלין דלעת הלוך ושוב, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה בינונית, מערבבים פירורי קרקר גרהם, סוכר ושמן עד לחלח באופן שווה (התערובת תהיה יבשה). לחץ בתחתית ולמעלה הצדדים של צלחת עוגה 9 אינץ'.
אופים עד חום זהוב פריך, 12 עד 15 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
בקערה גדולה, להקציף דלעת, חלב קוקוס, ביצים, סוכר חום, מלח ותבלינים.
יוצקים לתוך הקרום להחליק את החלק העליון.
אופים עד סט, למעט במרכז, ואת הקרום הוא חום, 45 עד 60 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. פרוסה; למעלה עם מנה קטנה של קצפת (כ 1 כף.), אם תרצה.