פשטידת דלעת טרייה עם פפיטס מלוחים קלויים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 400 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, סוכר, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Pepitas מתוק ומלוח, פריך קלוי Pepitas (זרעי דלעת), ו מתוק ומלוח קלוי סוכר חום דלעת זרעים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרום, לשלב את הקמח, קמח תירס, סוכר ומלח בקערה של מעבד מזון ודופק לשלב.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק 4 או 5 פעמים, עד התערובת דומה פירורים גס.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את מי הקרח וחלמון ביצה.
מוסיפים את תערובת הביצים למעבד המזון, ודופקים עד שהפירורים מתחילים לטפס על צד הקערה ולשמור על צורתם כאשר הם נלחצים יחד. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות. שימוש בידיים שלך-וקצת שרירים-יוצרים את הבצק לדיסק בקוטר 5 אינץ'. לעטוף אותו בניילון נצמד ולקרר אותו לפחות 1 שעה לפני גלגול.
לפתוח את הבצק, באמצעות מערוך, לגלגל אותו על משטח עבודה מקומח קלות כדי ליצור מעגל 11 אינץ'. עבודה במהירות ובזהירות, קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם הבצק. עם קצות האצבעות, ודא כי קצה העוגה חלקה ואפילו. מקררים אותו במשך 20 דקות.
הסר את צלחת העוגה מהמקרר. קו את הקרום עם נייר אלומיניום, לוודא לכסות את הצדדים, ולמלא אותו עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים במשך 15 דקות. לסובב את המנה ואופים במשך 15 דקות נוספות, או עד הצדדים הם קצת המשרד להחזיק את הצורה שלהם.
הסר את רדיד ואופים במשך 6 דקות, עד בתחתית הקרום נראה יבש הקליפה היא צבע זהוב חיוור מאוד.
הסר את הצלחת מהתנור ותן לקרום להתקרר. תשאיר את התנור דולק.
כדי להפוך את pepitas, מערבבים יחד את זרעי דלעת, מלח, ושמן בקערה קטנה. פזר את הזרעים על תבנית אפייה קטנה וטוסט בתנור במשך 12 עד 15 דקות, עד הזרעים קלויים מעט.
הסר את תבנית האפייה מהתנור ותן לפפיטס להתקרר.
כדי להפוך את המילוי, מערבבים יחד את חצי וחצי וביצים בקערה בינונית.
מוסיפים את מחית הדלעת ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר החום, קינמון, זנגביל, מלח וציפורן, ומערבבים היטב. המילוי יהיה מאוד נוזלי.
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה.
מפזרים את pepitas על המילוי.
אופים במשך 25 דקות. סובב את המנה ואופים במשך 20 דקות נוספות, או עד שמרכז העוגה מתנועע רק קצת כאשר אתה נוגע במתלה התנור.
להעביר את הצלחת למדף תיל ולתת העוגה להתקרר לחלוטין.
Reprinted From One Girl Cookies: Recipes for Cakes, Cupcakes, Whoopie Pies, And Cookies from Brooklyn ' s Beloved
מאפייה על ידי שחר Casale ודייוויד קרופטון. זכויות יוצרים © 2012 by One Girl Cookies Ltd. תמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי איאן באגוול. Published by Clarkson Potter/Publishers, a division of Random House, Inc.