מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תבלינים עם פשטידת דלעת, סוכר חום, חלבונים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. נסו פשטידות דלעת ללא סרטנים בודדים (Aka פודינג דלעת), דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו פשטידת דלעת ללא סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום ל 177°. צלחת פאי ריסוס, 10x1 1/2 אינץ', עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים ציפוי סוכר חום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים את כל מרכיבי פשטידת הדלעת בבלנדר או מעבד מזון לפי הזמנה. לכסות ולהתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
4
יוצקים לתוך צלחת עוגה.
5
מפזרים ציפוי.
6
אופים 50 עד 55 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 15 דקות. מקררים כ 4 שעות או עד מקורר.