פשטידת דלעת עם פססטרוסל.
פשטידת דלעת מעוטרת בסרוסל דורשת 5 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, מלח, דלעתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: פשטידת דלעת עם פססטרוסל., פשטידת דלעת עם פססטרוסל., ו Streusel עקף פשטידת דלעת.
הוראות
מניחים קרום עוגה ב 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית כפי שמכוונים על תיבת עבור פאי אחד קרום מלא.
בקערה גדולה, לנצח את כל החומרים מילוי עם מקצף יד או מקציף חוט עד מעורבב.
יוצקים מילוי לצלחת פאי מצופה קרום עוגה.
הסר עוגה מהתנור; הפחת את טמפרטורת התנור ל-350°F. כסה את קצה הקרום עם רצועות רוחב 2 עד 3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 35 דקות. בינתיים, בקערה קטנה, לערבב תוספות עד מתפורר עם מזלג; להפריש.
אופים כ 10 דקות יותר או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה קירור 30 דקות. מקררים כ 4 שעות או עד מקורר לפני ההגשה. עוגת חנות מכוסה במקרר.