קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין

פשטידת דלעת פודינג לחם עם רוטב בורבון-פקאן קשה

פשטידת דלעת פודינג לחם עם רוטב בורבון-פקאן קשה
אם 78 סנט למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם פשטידת דלעת עם רוטב ויסקי פקאן קשה יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם ביצים, ציפורן טחון, מחית דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, פודינג לחם שוקולד עם רוטב פקאן בורבון, ו פודינג לחם שוקולד עם רוטב פקאן בורבון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חמאה שני 9 אינץ', זכוכית צלחת עמוקה או צלחות עוגה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מורחים את החלה על תבנית אפייה גדולה וטוסט במשך כ 5 דקות, עד מוזהב קלות.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
תחתוך את הצוואר מהדלעת. לקלף אותו ולחתוך אותו לאורכו לשני 3/4 אינץ ' עבה לוחות. דק מאוד לחתוך את לוחות לרצועות ארוכות, דקות על מנדולינה. לקלף, זרע ולחתוך את כל הדלעת הנותרת לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
5
במחבת nonstick גדול מאוד, להמיס 3 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הדלעת לקוביות ומבשלים מעל חום גבוה עד השחמה קלה כתמים, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
7
הוסף 1/4 כוס הסוכר ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד רק רך מבריק, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
8
בואו מגניב.
9
בקערה גדולה, לטאטא את שארית 1 כוס סוכר עם ביצים, חלב, דלעת, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
מוסיפים את הדלעת המרוסקת ואת החלה בעדינות לזרוק לשלב. כפית את התערובת לתוך צלחות עוגה חמאה העליון כל אחד עם דפוס סריג רופף של רצועות סקווש.
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
סקוושסקווש
11
מברשת את הרצועות עם חמאה ומפזרים סוכר. מכסים בקלף ואופים במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות במשך 30 דקות יותר, עד צמרות זהובות ואת puddings נקבעים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
תן לפודינג לנוח במשך 15 דקות.
13
בקערה, לטאטא את החמאה הנותרת עם הסוכר של ממתקים, בורבון ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
בורבוןבורבון
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
14
מגישים את הפודינג עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב