פשטידת דלעת פיקנטית אני
פאי דלעת פיקנטי אני דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 216 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קרמי עוגה בלתי מוסווים, חמאה, מחית דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זה מושלם עבור חג ההודיה. וזה די גרוע. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (220 מעלות C).
בקערה גדולה, מערבבים יחד חמאה או מרגרינה, דלעת, קינמון, זנגביל, ציפורן ומלח. בקערה נפרדת, להכות ביצים עד קצף.
מערבבים קמח, סוכר חום, סוכר לבן וחלב לביצים. תערובת ביצים לתערובת דלעת.
יוצקים חצי תערובת לתוך כל מחבת מרופדת מאפה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C) ולאפות 45 דקות נוספות, עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.