קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פשטידת הדלעת של בובי פליי עם מחנק קינמון וקצפת בורבון מייפל

פשטידת הדלעת של בובי פליי עם מחנק קינמון וקצפת בורבון מייפל
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קמח, מחית דלעת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לימונדה בורבון מבעבע של בובי פליי (pt 2), סירי דלעת דה קרם עם מייפל בורבון קצפת, ו בובי פליי קראנץ ' בורגר {Pass The Cook Book Club} (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את קראנץ קינמון, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, סוכר muscovado, וקינמון במעבד מזון, ומעבדים כמה פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיף את החמאה והדופק עד בשילוב. לטפוח את התערובת באופן שווה לתוך ריבוע 4 אינץ ' על גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים עד חום זהוב פריך, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר ולתת מגניב.
6
העברה ללוח חיתוך ולחתוך לחתיכות קטנות. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תנורתנור
7
כדי להפוך את הקרום, לשלב את פירורי קרקר גרהם, חמאה, וקינמון בקערה ומערבבים עד בשילוב. לחץ באופן שווה על החלק התחתון ועל הצדדים של צלחת עוגה 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
צחצח את הביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
9
אופים עד חום זהוב בהיר המשרד, על 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
11
להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
כדי להפוך את המילוי, לטאטא את הביצים, חלמונים, שניהם סוכרים, ואת מולסה יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
מולסהמולסה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
13
מערבבים את מחית הדלעת, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
מלחמלח
14
להקציף את השמנת הכבדה, חלב, זרעי וניל או תמצית. מסננים את התערובת דרך מסננת גסה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
חלץחלץ
ונילוניל
זרעיםזרעים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מקציףמקציף
קערהקערה
15
להקציף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
16
מניחים את צלחת העוגה על תבנית אפייה, יוצקים את תערובת הדלעת לתוך הקליפה, ומפזרים קינמון נוסף מעל.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
17
אופים עד המילוי מוגדר סביב הקצוות אבל המרכז עדיין מתנועע מעט כאשר מזועזע, 45 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
להעביר מתלה חוט מגניב לטמפרטורת החדר, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
19
חותכים את העוגה לפרוסות ולמעלה כל אחד עם מנה גדולה של קצפת וכמה מחנק קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קינמוןקינמון
20
מערבבים את הקרם, זרעי וניל, סירופ מייפל ובורבון, לפי הטעם, בקערה צוננת גדולה, ומצליף עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
בורבוןבורבון
ונילוניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)1בצל צהוב בינוני, קצוץמחית דלעת משומרמחית דלעת משומר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר muscovado כההסוכר muscovado כהה3largesחלמוניםחלמונים3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון3חתיכות טופי הית' ברקינמון טחון, ועוד למעלהקינמון טחון, ועוד למעלה0חתיכות טופי הית' ברציפורן טחוןציפורן טחון1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד, קר מאודקרם כבד, קר מאוד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר muscovado אורסוכר muscovado אור22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססירופ מייפל מדרגה ב'סירופ מייפל מדרגה ב'22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבישול מהיר שיבולת שועל התגלגלבישול מהיר שיבולת שועל התגלגל1חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה72 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות קטנות, קרהחמאה לא מלוחה, חתוכה לקוביות קטנות, קרה1שעועית וניל, פיצול לאורכו, זרעים גירדו ושמורותשעועית וניל, פיצול לאורכו, זרעים גירדו ושמורות1שעועית וניל, פיצול לאורכו, זרעים גירדו ושמורות, או 2 כפיות תמצית וניל טהורשעועית וניל, פיצול לאורכו, זרעים גירדו ושמורות, או 2 כפיות תמצית וניל טהור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת