פשטידת הדלעת של בובי פליי עם מחנק קינמון וקצפת בורבון מייפל
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קמח, מחית דלעת, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לימונדה בורבון מבעבע של בובי פליי (pt 2), סירי דלעת דה קרם עם מייפל בורבון קצפת, ו בובי פליי קראנץ ' בורגר {Pass The Cook Book Club} (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את קראנץ קינמון, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, סוכר muscovado, וקינמון במעבד מזון, ומעבדים כמה פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovado
קינמון
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מוסיף את החמאה והדופק עד בשילוב. לטפוח את התערובת באופן שווה לתוך ריבוע 4 אינץ ' על גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים עד חום זהוב פריך, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הסר ולתת מגניב.
6
העברה ללוח חיתוך ולחתוך לחתיכות קטנות. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תנור
7
כדי להפוך את הקרום, לשלב את פירורי קרקר גרהם, חמאה, וקינמון בקערה ומערבבים עד בשילוב. לחץ באופן שווה על החלק התחתון ועל הצדדים של צלחת עוגה 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרים
קינמון
חמאה
קרום
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
צחצח את הביצה המוכה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
9
אופים עד חום זהוב בהיר המשרד, על 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
תנור
11
להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
כדי להפוך את המילוי, לטאטא את הביצים, חלמונים, שניהם סוכרים, ואת מולסה יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
מולסה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
13
מערבבים את מחית הדלעת, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, ציפורן, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
קינמון
ציפורן
ג ' ינג ' ר
מוסקט
מלח
14
להקציף את השמנת הכבדה, חלב, זרעי וניל או תמצית. מסננים את התערובת דרך מסננת גסה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
חלץ
וניל
זרעים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מקציף
קערה
15
להקציף בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
16
מניחים את צלחת העוגה על תבנית אפייה, יוצקים את תערובת הדלעת לתוך הקליפה, ומפזרים קינמון נוסף מעל.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
דלעת
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
17
אופים עד המילוי מוגדר סביב הקצוות אבל המרכז עדיין מתנועע מעט כאשר מזועזע, 45 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
18
להעביר מתלה חוט מגניב לטמפרטורת החדר, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
19
חותכים את העוגה לפרוסות ולמעלה כל אחד עם מנה גדולה של קצפת וכמה מחנק קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
קינמון
20
מערבבים את הקרם, זרעי וניל, סירופ מייפל ובורבון, לפי הטעם, בקערה צוננת גדולה, ומצליף עד פסגות רכות טופס.