פשטידת הודו עם שאריות.
שאריות פשטידת הודו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 26 דקות. אם יש לך קורנית, שום, הודו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל, פטריות, ושום; מבשלים עד רך, אבל לא השחמה, על 5 דקות. מערבבים בקמח, מרווה, ותימין עד מעורבב.
יוצקים את הרוטב, מים, וחלב, ערבוב להתמזג. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לבשל 1 עד 2 דקות. מערבבים את טורקיה וירקות, ומבשלים עד ירקות רכים, על 5 דקות.
קו צלחת עוגה 10 אינץ ' עם הקרום התחתון.
יוצקים בתערובת טורקיה. מכסה עם הקרום העליון. לאטום ולסמן את הקצוות. פירס קרום העליון בכמה מקומות עם מזלג. מכסים את הקצוות של העוגה עם רצועות של רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
הסר רצועות לסכל, ואופים עד הקרום הוא זהוב, על 20 דקות יותר.
הסר מהתנור, ולנוח 10 דקות לפני ההגשה.