מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם פלפל, מרק עגבניות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו לחם תירס בצל וידאלי, בצל קרמל ולחם תירס בייקון, ו בצל מקורמל ומילוי לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים הראשון 3 מרכיבים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים תירס ואת החומרים הבאים 5. להפחית חום ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקר
תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
יוצקים תערובת בשר לתוך צלחת אפייה משומנת קל 2 ליטר.
ריזלינג, יין מבעבע, וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.